Ono što je u našim mislima lako se može pretvoriti u stvarnost, a svima nam je poznata izreka "Kakve su ti misli, takav ti je život." Kada razmišljate o nekome sigurno ste se zapitali misli li ta osoba i na vas. Svaka misao ima određene energetske vibracije, pa se vjeruje da na fizičkom nivou možete osjetiti kad neka osoba pozitivno ili negativno razmišlja o vama. Evo kojih 6 znakova ukazuje da netko misli na vas:

1. Pojavljivanje u snovima - ako se određena osoba često pojavljuje u vašim snovima, moguće je da razmišlja o vama. Provjerite značenje vaših snova u sanjarici i pokušajte zapamtiti što vam osoba u snu poručuje.
2. Pronalazak pera - bijelo pero je simbol utjehe, nade i anđela čuvara, a može i ukazivati da vas netko želi zaštiti i razmišlja o vama s energijom ljubavi.
3. Leptiri - vjeruje se da slijetanje leptira na vašu ruku ili tijelo ukazuje da bliske osobe misle na vas.
4. Štucanje - vjeruje se da štucanje ukazuje da netko priča o vama ili ste mu trenutno u mislima.
5. Emocije - ako se vaše raspoloženje naglo promijeni i pojavi se iznenadna tuga bez jasnog razloga, moguće je osoba trenutno misli na vas i da joj nedostajete.
6. 03:03 – ako ste na svoj sat slučajno pogledali baš u ovo vrijeme, to simbolizira da netko intenzivno i upravo misli na vas, te vam se želi javiti i čuti vam glas.