Psihološki testovi sa slikama, crtežima i optičkim iluzijama mogu biti vrlo zabavni, ali također mogu otkriti i nešto više o vašoj podsvijesti i karakteru. Jedino pravilo ovog testa je da pogledate sliku i izaberete onaj pojam koji vam je prvi zapeo za oko, odnosno onaj koji ste odmah primijetili bez puno razmišljanja. Za izbor je potrebno manje od 5 sekundi. Pročitajte rezultate:

Crtež 3 - Suočeni ste s dilemom i pod stresom ste. Trenutno se nalazite u vrlo neizvjesnoj situaciji. Ne odlažite stvari za drugi dan, sada je trenutak da donesete odluku, a u tome vam može pomoći vaša intuicija. Slušajte što vam poručuje unutrašnji glas.

Crtež 6 - Glavni problem zašto vam nešto ne polazi za rukom je to što ne znate svoje želje, ne znate kakav život želite živjeti. Netko drugi i njihove želje su vodeće na listi vaših prioriteta. Morate voljeti sebe i ispunjavati svoje snove. Ne možete pomoći drugima ako prvo ne pomognete sebi.

Crtež 2 - Ako ste odabrali mrežu isprekidanih linija, očigledno ste na ivici rastanka ili u svađi. Ovo je znak loše komunikacije i konflikata. Pričekajte da se situacija smiri i ne donosite ishitene zaključke. Važno je da pronađete unutarnji mir i prestanete stalno tražiti krivce u drugima.

Crtež 5 - Vrtlozi označavaju zbunjenost, raspršenost misli. Ne možete se ostvariti na kreativan način, vaši se emocije sukobljavaju. Zavirite duboko ispod površine u svoju dušu i ni u kojem slučaju ne odustajte od ciljeva. Ništa nije nemoguće. Zapamtite ovo.

Pojam 1 - Ako ste odabrali kvadrate, onda živite u prošlosti. Vaš glavni izvor energije su lijepe uspomene, a to nije baš najsjajnije. Morate se fokusirati na sadašnjost. Živite ovdje i sada, tada ćete osjetiti istinsku radost.

Crtež 4 - Vrlo ste umorni, posao ne donosi nekadašnju radost. Morate predahnuti, dobro se odmoriti i opustiti. Iskoristite dane pred vama da se prizemljite i počnete uživati u svemu što radite.