Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST OTKRIVA DAR SUDBINE KOJI STE DOBILI NA ROĐENJU: Što prvo primjećujete na slici?

Test osobnosti - što prvo vidite na slici? To je vaš dar sudbine...

 Meditacija duhovnog učitelja Adyashantija Izvor: Shutterstock

Ako volite rješavati testove osobnosti, ovaj će vam se sigurno svidjeti - otkriva koji ste dar sudbine dobili po rođenju. Ako taj dar, odnosno talent osvijestite i razvijate, možete postići velike stvari. Potrebno je samo pogledati sliku i ono što vam je najviše privuklo pažnju na prvi pogled, otkriva vašu unutrašnju moć. Pogledajte i odgovorite - jeste li prvo primijetili ženu, jezero, planinu ili šumu? 

Rješenja:

Žena - vaš dar je intuicija
Intuicija je moćno sredstvo koje je skriveno u svakom od nas, s tim da je netko osjeća više, a  netko manje. Ako ste na prvi pogled vidjeli ženu, vaša intuicija je jaka, daje vam važne signale i smjernice za život, vodi vas do velikih stvari. Ne ignorirajte nikad taj unutrašnji glas koji se javi kada trebate donijeti odluku - poslušajte svoj instinkt i možete biti na dobrom putu.

Šuma - vaš dar je tajanstvenost
Vi ste misteriozna osoba, i baš to vas čini privlačnim. Volite biti tajanstveni, ali ste istovremeno strpljivi i čekate pravo vrijeme - i baš u dobrom trenutku učinite neke stvari u životu. Vaša mašta je bujna kao gusta šuma, ali i jedan od darova svakako jeste to što znate kako da čuvate tajne. Niste u životima drugih ljudi, tek kada vam se povjere, vi se upuštate u njihovu priču, ali ih nikada ne odajete. Tajna je za vas nešto što ne treba prekršiti.

Jezero - vaš dar je dubina uma
Vaš um je otvoren i dubok, fokusirani ste na svoje misli, i prije nego što nešto uradite, pažljivo promislite. Snaga uma je ono što vas vodi ka sreći i uspjehu, i stalno radite na razvijanju. Poput najčistijeg jezera, vaš um je bistar i daje vam moć da smislite kreativne ideje, uradite sjajne stvari i promijenite život u boljem smjeru.

Planina - vaš dar je snaga
Vi ste snažna osoba koja se lako bori s preprekama i životnim izazovima. Snažni ste poput stijene - borite se za ono što želite i nikada ne dopuštate da vas životne oluje slome. U vama je neizmjerna snaga koja inspirira druge ljude. Možda ponekad izgledate hladno, ali ispod snage krije se mekano srce puno ljubavi. Vaši prijatelji to vrlo dobro znaju.

Izdvojeno za vas...

Najnovije