Sigurno ste sreli ljude posebne energije i karizme, one zanimljive i elokventne, na prvi pogled obične, a zapravo nevjerojatno lijepe i privlačne koje samo privlače sreću u životu. Imaju "ono nešto", problemi pred njima kao da se povlače, a život se odmah čini svjetlijim. Sigurno ste se zapitali zašto je tome tako? Zapravo, radi se o njihovoj “ludoj energiji”, koja se širi na sve oko sebe, utječe na naša mišljenja, odluke, a nerijetko i živote.

Štoviše, prisutnost te energije uopće ne ovisi o spolu. Takva osoba može biti žena ili muškarac. I kako uspijevaju imati takav dojam i utjecaj na druge ljude? I je li to moguće naučiti? “Naravno da možete” - deseci članaka na internetu nudit će vam tečajeve javnog govora, stila i ponašanja... A to vjerojatno neće imati učinka jer energija ne dolazi izvana, ona je iznutra. I ne morate to naučiti, morate razviti tu nevjerojatnu, "bjesomučnu" energiju u sebi koja tako snažno privlači vaše područje, ali to prvo morate razumjeti. 

Odakle dolazi ta energija?

Zapravo, sve naše interakcije s drugim ljudima su razmjena energije. Međusobno se razmjenjujemo i na tome se gradi komunikacija među ljudima, osobna ili poslovna. Jedina razlika između nas je energija kojom smo ispunjeni i imamo li je dovoljno za podijeliti s drugim ljudima, ili jedva dovoljno za sebe. Sve ovisi o tome kako se punimo energijom, a postoje dva načina.

Prvi je uzimanje energije od drugih ljudi. Ljude koji se ovako pune nazivamo "energetski vampiri". Tako nikada nećete biti ispunjeni energijom koja privlači pažnju i divljenje. Energija je pažnja. Gdje je naša pažnja, tu je i naša energija. Primanje pažnje daje nam energiju. A pažnju je najlakše privući manipulacijom, prigovaranjem, vrijeđanjem, provokacijama i sarkazmom. I to je upravo ono što većina ljudi radi jer ne znaju drugačije. Druga metoda ispunjava nas visokovibracijskom energijom - tom istom mahnitom energijom. I to nema nikakve veze s drugim ljudima. Zapravo, ne treba nam nitko tko će nas ispuniti tom energijom. Glavno je to samostalno činiti redovito i neka vam to postane navika.

Postoje tri jednostavne metode za postizanje vašeg cilja.

1. metoda: Budite zahvalni

Stalna, iskrena i duboka zahvalnost za sve u vašem životu. Za zrak koji udišete. Za krov nad glavom. Za oči koje vide ovaj svijet. Za sve što se dogodi ili ne dogodi u vašem životu. Iskrena zahvalnost ispunjava vas energijom koja privlači još više razloga za zahvalnost, jer to je energija koju želite dotaknuti.

2. metoda: Ravnoteža

Što se tiče zakona održanja energije, njegova glavna manifestacija je da moramo održavati ravnotežu: uzeti - dati. Ako samo tražimo nešto od života i drugih ljudi, a ne dajemo ništa zauzvrat, poremetit ćemo tu ravnotežu. Kao rezultat toga, energija prestaje teći, a energetski ocean koji izvorno postoji u svakom od nas pretvara se u močvaru. I onda se potpuno osuši. Zato poštujte pravilo da dajete onoliko koliko uzimate, ili još bolje, malo više.

3. metoda: Brinite o svom tijelu

Ništa ne smanjuje našu razinu energije više od trovanja našeg tijela: konzumacija nezdrave hrane, alkohola, kemikalija. I ništa ga ne povećava više od tjelesne vježbe i sporta. Jeste li primijetili da vas čak i lagana šetnja može trgnuti iz tuge i letargije? Shodno tome, potpuni trening ispunit će vas do vrha.

Kombinacijom ove tri metode, uvođenjem u naviku i redovitom uporabom, napunit ćete se energijom iznutra. I postat ćete osoba koju želite slušati, kojoj se divite i koju želite u blizini. Ono što je najvažnije, razvijanjem ovog izvora energije u sebi, postat ćete magnet ne samo za ljude oko sebe. Počet ćete privlačiti sve što želite. Jer čovjek s ludom energijom je osoba koja u svemu uspijeva, a sreća sama dolazi u njegove ruke. Sada znate kako postati takva osoba.

Izvor: Sensa.mondo.rs