Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO VAŠ NAJDRAŽI PARFEM GOVORI O VAMA? Stručnjak za mirise kaže da snažne i moćne žene vole ove mirisne note

Autor Sensa

Doznajte što vaš omiljeni parfem govori o vama.

 Što omiljeni parfem govori o vama? Izvor: camille-paralisan-LgoehzzFAMA-unsplash

Richard Zaber, britanski stručnjak za parfeme tvrdi da se naše osobine ogledaju u aromama koje volimo. Zapravo, kaže da taj miris može otkriti mnogo o nama.

“Gomila teoretičara i znanstvenika otkrila je da u parfemu koji nosite postoji više nego što se čini na prvi pogled, a ja sam ovdje da saznam što točno miris koji nosite govori o vama”, rekao je.

Sandalovina je specifična, baš kao i oni koji je nose. Ako uživate u ovoj aromi, vjerojatno ste uspješan karijerist i perfekcionist.Drveni mirisi odražavaju pouzdane ljude na koje se drugi mogu osloniti. Također su čest izbor za one koji vole avanturu i boravak na otvorenom.

Citrusne arome najviše vole vođe puni samopouzdanja, autoritativne osobe s izraženom ambicijom. Ako nosite citrusni parfem, onda ste vjerojatno čvrste volje i ne prihvaćate ne kao odgovor.

 Što omiljeni parfem govori o vama? Izvor: mariah-hewines-JW0s7FI7ioI-unsplash

Vodenasti, svježi parfemi privlače smirene, hladne ljude slobodnog duha. Obično su sanjari s neiscrpnom maštom. Slatka vanilija je omiljeni izbor ljudi koji su sve samo ne vanilija! Divlje su i na svakoj zabavi u centru pažnje, piše zadovoljna.rs.

Vanilija je psihogeni afrodizijak, a ljubitelji ove arome obično su puni energije, vole se družiti, zabavljati u izlascima i ništa ne shvaćaju preozbiljno.

Neke kokosi podsjećaju na more, a oni koji se njegova mirisa ne odriču tijekom cijele godine su, prema zaključku Richarda Zabera, u trendu pod svaku cijenu.

Također su osjetljivi, ne podnose dobro kritike i ne snalaze se dobro u nestabilnim životnim razdobljima.

Bogate, teške, čokoladne i pikantne arome savršene su za zimu i obično ih biraju žene koje vole luksuz i ugađanje sebi. Pune su samopouzdanja, dobro poznaju sebe i nikada se ne suzdržavaju. Grabe sve što im život nudi, vole luksuz i bez pardona uzimaju što žele.

Izdvojeno za vas...

Tagovi

Najnovije