Manekenka i poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley iza sebe ima dugogodišnju karijeru u industriji mode i ljepote, a uvijek izgleda besprijekorno. Nedavno je pokazala svoju jutarnju rutinu koja je ključ njezina izgleda i energije.

Kako je velika spavalica, tijekom tjedna nastoji spavati barem 7-8 sati svake noći, a s obzirom na to da ustaje u 6.30 ujutro, tijekom karantene je išla spavati oko 22 sata. Svoj ritam spavanja prilagodila je ritmu svog sina, ali i radu s ljudima na drugim kontinentima i u drugim vremenskim zonama.

Po jutru se dan poznaje, a Rosie svoj počinje s 3 osnovne rutine. 

Dva omiljena napitka i najbolji doručak

Odmah nakon buđenja ima provjereni recept za razbuđivanje organizma: vodu s limunom. Vodu s limunom drži kraj kreveta kako bi je mogla popiti čim otvori oči, a taj jutarnji mir iskorištava kako bi se posvetila sebi.

Nakon njege kože slijedi doručak. Prije jela popije šalicu vruće vode s nekoliko žlica jabučnog octa i žlicom manuka meda. Priznaje da je prije voljela piti kavu, ali više je ne voli i ne pije godinama pa se odlučila za zdraviji izbor jabučnog octa za koji tvrdi da je okus na koji se treba naviknuti.

Zna da su proteini važni ujutro, pa obično jede chia puding, bjelanjke na tostu ili zobene pahuljice za doručak prije odlaska u teretanu i ostatak dana.

Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BCBGMAXAZRIA/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia Jutarnja rutina Rosie Huntington-Whiteley

Izvor: Elle.rs