Američka glumica Jennifer Aniston poznata je i po svojoj besprijekornoj figuri koju duguje redovnom treningu i zdravoj prehrani. Ipak, kako je sama priznala, metode vježbanja koje su joj odgovarale u mlađoj dobi, više nisu najbolja opcija za nju – 'Vježbanje na način koji sam prije prakticirala jednostavno nije održiv za moje tijelo - a mislim da nije ni za većinu. Jednostavno su me slamali'. Njezini treninzi u mlađoj dobi bili su poprilično intenzivni, budila se u 5 ujutro i pretpostavljala da se mora iscrpiti do kraja kako bi trening bio uspješan. 

'Moj fizioterapeut dao mi je lutku Barbie prekrivenu trakom, samo da mi pokaže svaku ozljedu koju sam imala u proteklih 15 godina. Ravnoteža nam je potrebna, pogotovo kada smo stariji; naš je core (mišići oko područja trupa i zdjelice) izuzetno važan; naše kosti postaju lomljive, pa ih moramo više paziti', rekla je Jennifer. 

Još od ranije poznata je metoda po kojoj Jennifer vježba, a uključuje tri različite aktivnosti koje izvodi po 15 minuta. Ona svakoga dana 15 minuta vozi bicikl, 15 minuta vježba na eliptičnoj spravi te 15 minuta trči. Kao što i sami možemo zaključiti sa samo jednim pogledom na glumicu, ova metoda pruža odlične rezultate.

Osim tjelovježbe, važna je i pravilna prehrana i postizanje samokontrole od nezdrave hrane. Jennifer je jednom priznala da ima vrlo jaku kontrolu nad izborom hrane koju unosi u svoj organizam pa se tako može zadržati na samo jednom komadu čipsa ili jednom bombonu iz vrećice.

'Nemojte jesti smeće. Dovoljno spavajte, pijte galone vode. Također si ostavite 20 posto za zabavu i poneki ‘grijeh‘ s hranom koju volite, dobro se zabavite i prepustite se dobrom osjećaju', savjetuje glumica.  

Jennifer Aniston
Profimeda Jennifer Aniston postala je nova ambasadorica fitness brenda "Pvolve"

Odnedavno je u svoju rutinu uvrstila i Pvolve metodu vježbanja. Pvolve treninzi su treninzi s malim opterećenjem gdje se koristi specijalizirana oprema za otpor i mikropokrete koje su osmislili stručnjaci za ciljanje manjih (i često nedovoljno korištenih) mišića u našim tijelima kako bi se poboljšala snaga, stabilnost i ravnoteža te nam pomaže da se lakše krećemo kroz svakodnevni život, navodi Well+Good.