Glumica Jennifer Aniston (53) ozbiljno shvaća svoje zdravlje i kondiciju. Toliko ozbiljno, zapravo, da može izvesti plank od tri minute. ali, tvrdi, ključ je u ravnoteži, kako u vježbanju, tako i u drugim zdravim navikama. "Nekako ostajem pri jednostavnijim stvarima i šetam, a nisam opsjednuta vježbanjem i pravilnom prehranom. Počela sam malo više uživati u životu.", tvrdi Jennifer. Nastavite čitati kako biste saznali kako točno ona to radi.

5 najboljih wellness savjeta Jennifer Aniston 

1. Puno vremena provodi na suncu, ali je naučila koliko je važno zaštititi kožu. "Kreme sa SPF faktorom su u mom autu, u mojoj torbi, u kuhinji, u spavaćoj sobi, u kupaonici, posvuda. Kao i losion za ruke.", tvrdi glumica koja losion za tijelo drži pod tušem i nanosi ga čim zatvori slavinu. "Ovo je trik za dodatnu hidrataciju jer je najbolje nanijeti losion dok je vaše tijelo još uvijek toplo".

2. Ne možemo svi imati infracrvenu saunu u svojim domovima poput  Aniston, ali ponekad si možemo ugoditi posjetom istoj. "To radim nekoliko puta tjedno odmah nakon vježbanja u teretani. Primijetila sam stvarnu promjenu u mojoj energiji, mom snu i mojoj koži." 

3.  Kad radi, ustaje oko 4:30 ujutro. Prethodno je rekla za Well+Good da dan počinje s 10 do 20 minuta meditacije, nakon čega slijedi doručak i vježbanje. "Obično ću popiti shake, s nekom vrstom čistog proteina, bananama, borovnicama, smrznutim višnjama, stevijom, mješavinom povrća, maca prahom i malo kakaovca", kaže. "Ako nemam shake, uzet ću samo tost i poširana jaja s malo avokada. Ili pahuljice od prosa s bademovim mlijekom i bananama."

4.  Aniston voli kombinirati svoje treninge. "Imam trenericu, divnu ženu s kojom odradim sat spin-yoge. Vrtimo se pola sata, a zatim jogu radimo 40 minuta. To je prilično intenzivno", kaže ona. "Onda odem u teretanu, gdje radim vježbe snage ili samo hodam na traci. Za mene je uvijek ključno držati svoje tijelo zbunjenim." Također je velika obožavateljica boksa. Kao i svi mi, ima dana u kojima stvarno ne želi vježbati. “Mislim da jednostavno morate slušati svoje tijelo”.

5. Nedjelja je dan za njegu i tjesteninu. Tipična rutina njege kože Jennifer Aniston obično uključuje piling, masku, a zatim noćnu hidratantnu kremu za lice Aveeno Positively Radiant. "Ostavim je preko noći i kad se probudim, imam onu rosnu, sjajnu, svjetlucavu kožu", kaže ona. "Nedjelja je obično večer tjestenine ili nečeg domaćeg, gdje se obitelj okuplja i kuhamo".