Tijesto:

2 žumanjka

125 g maslaca

100 g šećera u prahu

250 g glatkog brašna

žlica vode ili mlijeka

2 žlice kakaa

Od gore navedenih sastojaka izradite tijesto i umotajte ga u prozirnu foliju pa pustite da odstoji na hladnome do jedan sat. Tijesto utisnite u kalup za pite i pecite na 180 stupnjeva oko 15 minuta, dok ne pozlati. Pustite da se ohladi kako biste mogli staviti nadjev.

Prvi nadjev:

žumanjak

25 g šećera

žlica oštrog brašna

žlica škrobnog brašna

vanilin šećer

150 ml mlijeka

50 ml slatkog vrhnja

Pomiješajte žumanjak, šećer, brašna i vanilin šećer i sve zajedno ulijte u kipuće mlijeko. Kuhajte na srednjoj vatri nekoliko minuta. Stavite da se ohladi. Istucite šlag i umiješajte ga u hladnu kremu. Namažite tijesto nadjevom i preko toga prelijte ohlađeni drugi nadjev.

Drugi nadjev:

200 ml soka od šumskog voća

1-2 žlice šećera

2,5 žlice škrobnog brašna

300-400 g šumskog voća

Kada zakuha sok sa šećerom, dodajte škrobno brašno razmućeno u malo hladnog soka. Miješajte na vatri dok se ne počne zgušnjavati, sklonite s vatre i dodajte voće. Kad se ohladi, prelijte preko pite i sve dobro ohladite.