Operite grančice ružmarina i odstranite im iglice skoro do vrha, na vrhu ostavite oko 3 cm iglica. Krumpir skuhajte u slanoj vodi, ali ne do kraja. Ogulite ga, nabodite na štapiće od ružmarina, posolite i premažite uljem. Pecite na roštilju s obje strane.
Pečeni krumpir na roštilju
Još iz kategorije
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.