Za 4 osobe

600 g krumpira

luk

2 žlice maslinovog ulja

3 žlice sitnih zobenih pahuljica

1 l povrtnog temeljca ili vode

žličica mljevene slatke crvene paprike

žlica nasjeckanog peršinovog lista

2 tofu kobasice

žlica suncokretovog ulja

¼ žličice mljevenog papra

žlica umaka od soje

Narežite krumpir na ploške debljine 7 mm. Nasjeckajte luk i pirjajte ga na maslinovom ulju, dodajte sol i miješajte dok ne poprimi zlatnožutu boju. Dodajte zobene pahuljice i promiješajte. Dodajte ploške krumpira i ulijte temeljac.

Stavite crvenu papriku i kuhajte 20 minuta. U međuvremenu na suncokretovom ulju ispecite kobasice i narežite ih na ploške. Dodajte kobasice u varivo i začinite umakom od soje i paprom. Kuhajte još 2 minute. Prije posluživanja pospite peršinovim listom.