Za 4 osobe
600 g krumpira
luk
2 žlice maslinovog ulja
3 žlice sitnih zobenih pahuljica
1 l povrtnog temeljca ili vode
žličica mljevene slatke crvene paprike
žlica nasjeckanog peršinovog lista
2 tofu kobasice
žlica suncokretovog ulja
¼ žličice mljevenog papra
žlica umaka od soje
Narežite krumpir na ploške debljine 7 mm. Nasjeckajte luk i pirjajte ga na maslinovom ulju, dodajte sol i miješajte dok ne poprimi zlatnožutu boju. Dodajte zobene pahuljice i promiješajte. Dodajte ploške krumpira i ulijte temeljac.
Stavite crvenu papriku i kuhajte 20 minuta. U međuvremenu na suncokretovom ulju ispecite kobasice i narežite ih na ploške. Dodajte kobasice u varivo i začinite umakom od soje i paprom. Kuhajte još 2 minute. Prije posluživanja pospite peršinovim listom.