Sastojci:
svežnjić svježe kadulje (otprilike1 šalica, rahlo napunjena)
svežnjić svježeg peršina (otprilike1 šalica, rahlo napunjena)
1 šalica svježeg peršina
4 češnja češnjaka
½ žličice svježe mljevenog papra
100 g oraha
sok 1 limuna
1 dl ekstradjevičanskoga maslinova ulja
½ dl vode
Kadulju i peršin krupnije narežite i stavite u blender ili električnu sjeckalicu. Češnjak oljuštite i prerežite popola te dodajte u blender, kao i papar te orahe. Miksajte oko 15 sekundi pa ulijte limunov sok. Nastavite miksati i pritom kroz otvor na poklopcu postupno ulijte maslinovo ulje, a zatim i vodu. Miksajte još otprilike minutu kako bi se svi sastojci dobro povezali, a pesto postao pjenast.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.