Horoskop za vikend od 15. do 17. srpnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Vodenjaku probudit će u vama želju za druženjem. Provedite vrijeme u društvu dobrih prijatelja. Tijekom subote i nedjelje Mjesec će biti u znaku Riba u vašoj dvanaestoj kući i bit će u harmoničnom aspektu prema vašoj vladajućoj planeti, Marsu kao i prema Suncu, Neptunu, Merkuru i Uranu. Zahvaljujući tome, pojavit će se vaša nježna, suptilna strana, ali ćete u isto vrijeme biti snažni, ispunjeni energijom i odlučnošću.

Bik
U petak, Mjesec u Vodenjaku i njegova konjunkcija sa Saturnom u vašoj desetoj kući pomoći će vam oko planova vezanih za karijeru, da napravite bolje strategije. Isto tako, trigon između Mjeseca i vaše vladajuće planete, Venere, pomaže u povećanju prosperiteta i obilja. Mjesec u Ribama u subotu i nedjelju ima pozitivne aspekte prema Suncu, Merkuru, Marsu, Uranu i Neptunu, što će donijeti šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

Blizanci
U petak, Mjesec u Vodenjaku prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iskoristite ovo vrijeme da izađete iz rutine i zabavite se. Mjesec u znaku Riba tijekom subote i nedjelje povoljno će utjecati na vaše dugoročne ciljeve i planove. Pravi utjecaj na vas dolazi od vašeg vladajućeg planeta, Merkura, u konjunkciji sa Suncem u Raku i trigonom Neptuna. U prvi plan dolaze vaši talenti i vještine.

Rak
Mjesec u Vodenjaku u petak se fokusira na vaše planove za suradnju, dok će Mjesec u Ribama u subotu i nedjelju biti u znaku avanture i zabave. Tijekom vikenda, najutjecajniji tranzit bit će onaj između Sunca u Raku i Merkura u vašoj prvoj kući. Očekujte vas nalet energije i samouvjerenosti. Pametno je iskoristite, naročito ako vodite neku vrstu diskusije ili pregovora.

Lav
U petak, Mjesec u Vodenjaku je u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući, što će vas primorati da se pozabavite određenim stvarima u ljubavnoj vezi koje više ne možete gurati pod tepih. Mjesec u Ribama u subotu i nedjelju fokusira se na intimnost i povezanost. Ipak, glavni tranzit koji sada utječe na vas je Sunce, u konjunkciji s Merkurom u vašoj dvanaestoj kući. Razmišljat ćete što zapravo osjećate prema partneru. 

Djevica
Zdravlje i blagostanje su fokus Mjeseca u Vodenjaku u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom natjerat će vas da se nosite s problemom koji ste dugo izbjegavali. Mjesec u Ribama u subotu i nedjelju osvjetljava vaš odnos s voljenom osobom. Vaš vladajući planet, Merkur, tada zauzima centralno mjesto, u centru pažnje bit će prijateljstva i partnerstva, a otvorena komunikacija će biti ključna. 

Vaga
Mjesec u Vodenjaku u petak potiče kreativno izražavanje, a njegova konjunkcija sa Saturnom može vam pomoći da uobličite svoje ideje. Mjesec u znaku Riba u subotu i nedjelju osvjetljava vaš sektor zapošljavanja. Konjunkcija između Sunca u Raku i Merkura u vašoj desetoj kući karijere, donosi sjajne šanse za razvoj vaše profesije.

Škorpion
Mjesec u Vodenjaku usmjerava vašu pažnju na dom i kuću, a njegova konjunkcija sa Saturnom pomaže vam da se usredotočite na pronalaženje rješenja za dugogodišnji problem koji vas muči. Mjesec u znaku Ribe u subotu i nedjelju potiče vašu kreativnost i želju za zabavom, a njegov trigon sa Suncem potiče vas da proširite svoje horizonte i istražujete nove mogućnosti.

Strijelac
Komunikacija i zajednica su u fokusu Mjeseca u Vodenjaku u vašoj kući u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom pomaže da uobličite svoje ideje. U subotu i nedjelju, Mjesec u Ribama osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i obitelji, jačajući ljubav i povjerenje u partnerskim odnosima. Taj utjecaj je još jači zahvaljujući trigonu sa Suncem u Raku.

Jarac
Mjesec u Vodenjaku u petak spaja vaš vladajući planet Saturn i skreće vam pažnju na pitanja financija i prosperiteta. Srećom, ovo će vam pomoći da postavite pravila i granice kako bi vaše obilje moglo rasti. Mjesec u znaku Riba u subotu i nedjelju otvara vaše srce, utkajući ljubav u vašu komunikaciju. Ovaj aspekt donosi slatka, romantična iznenađenja. 

Vodenjak
Kvadrat Mjeseca u Vodenjaku i vašeg vladajućeg planeta Urana, u petak može izazvati svađu kod kuće. Ali to će brzo proći. Mjesec u znaku Ribe u subotu i nedjelju bit će u konjunkciji s Neptunom. Ovi aspekti vam donose financijsko obilje! Iskoristite svaku priliku koja se ukaže, jer je ovo vrlo plodna kombinacija energija u vašem znaku.

Ribe
Mjesec u Vodenjaku u petak produbljuje vašu intuiciju i potiče vas na sanjarenje. U subotu i nedjelju, Mjesec u znaku Riba u vašoj prvoj potiče vašu kreativnost. Konjunkcija Mjeseca s vašim vladajućim planetom Neptunom obdarit će vas sjajnim idejama i maštom te probuditi vaše talente!