Tjedni horoskop od 1. do 7. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Početkom mjeseca većina Ovnova će lebdjeti u oblacima. Zbog toga postoji opasnost od propuštanja obećavajućih šansi ili prilika. Istaknite glavni cilj za aktualni period i prestanete trošiti energiju na beznačajne ideje. Pazite i kako trošite i čuvajte se impulzivne kupovine.

Bik
Energiju Bika u prvoom tjednu kolovoza će grijati Mars, što će dovesti do unutrašnje spremnosti da se sukobe s cijelim svijetom zbog svojih uvjerenja. SIpak, kraj tjedna donosi emotivnu stabilnost. Tjedan je posebno povoljan za Bikove kada je riječ o razvoju karijere. Pokazat ćete briljantne kvalitete, moć uvjeravanja i organizacijske vještine.

Blizanci
Situacija prvog tjedna kolovoza za Blizance bit će donekle slična situaciji Ovna. Morat ćete učiti iz svojih grešaka, ne uzrujavati se zbog odgođenih događaja. Želja za "pretjeranim trošenjem" kao načinom da se pobjegne od negativnih emocija i problema, može vam samo donijeti iluziju da ste nešto riješili. Zdravstveno stanje i energija bit će na visokom nivou. Aktivnost može pomoći i da se oslobodite stresa.

Rak
Rakovi će ovaj tjedan posvetiti planiranju i jačanju svih odnosa – obiteljskih, prijateljskih, poslovnih. Osjećaj ugroženosti stabilnosti je glavna negativna emocija Rakova u aktualnom periodu. Financijsko stanje Rakova početkom mjeseca je prilično stabilno, zdravlje i energija su na visokom nivou.

Lav
Imat ćete mnogo energije i snage, ali u nekim situacijama nećete moći kontrolirati emocije. Lavovi će posebno biti neodlučni u ovom periodu. Bit će toliko iskušenja i prilika da će biti vrlo teško napraviti pravi izbor. Pojačani temperament mogu dovesti do konflikta u obiteljskim odnosima. Pokušajte zadržati mir u sebi. 

Djevica
Početkom kolovoza velike su šanse da se snažno zaljubite. Sve u vezi s odnosom muškarca i žene, emocijama, osjećajima, postupcima, zaokupit će predstavnike znaka Djevice u prvoj tjednu kolovoza. Kontakti s prijateljima, ugodna nova poznanstva, zanimljivi sastanci dat će vam novi poticaj za pronalaženje unutarnje harmonije

Vaga
Vaga će dočekati kolovoz u stanju kolebanja oko obiteljskih problema. Neke Vage će morati mijenjati mjesto stanovanja. Važno je da ne odustanete od započetog i dovedete situaciju do kraja. Neodlučnost i bježanje od problema može samo pogoršati stanje. Zdravlje vam neće praviti probleme, a financijska situacija će se poboljšati. 

Škorpion
Očekujte ugodne emocije, susrete i situacije vezane za prošlost. Odjednom se mogu pojaviti ljudi koje dugo niste čuli ni vidjeli. Pozitivni impulsi koji dolaze iz prošlosti pomoći će oživjeti sadašnje ideje i ciljeve. Riješit ćete neke stare projekte koje ste dugo odlagali. 

Strijelac
Prvi tjedan kolovoza dočekat ćete u stanju blage melankolije. Trajat će samo nekoliko dana. Potreban vam je odmor. Samoća uz dobru knjigu, opuštajuću masažu ili jednostavna pasivnost donijet će opipljive koristi i vratiti energiju. Mogli biste iznenada osjetiti dosadu u odnosima, rutinu i ravnodušnost. ne brinite, uskoro će život zaiskriti novim bojama, utiscima, idejama i projektima.

Jarac
Početak kolovoza dočekat ćete otpuno naoružani energijom i zdravljem. Visoka motivacija, spremnost na rizik pomoći će mnogim Jarcima da dostignu suštinski novi nivo – kako u poslu, tako i u odnosima. U radu će biti potrebno pronaći partnere, udružiti se i dogovoriti se s njima – za realizaciju nekih većih projekata ili zadataka. Poboljšanje financijske situacije moguće je zahvaljujući vlastitom radu i trudu.

Vodenjak
Početkom kolovoza mogli biste donositi nepromišljene odluke. Greške se događaju iz opsesivne želje da se nekome nešto dokaže - šefu na poslu, supružniku, članovima obitelji, prijateljima, poznanicima i strancima. Vodenjaci imaju pojačane unutrašnje strahove povezane sa slobodom, odnosno da će ona biti ugrožena. Emocionalnu pozadinu bolje je izgladiti jogom, meditacijom, glazbom ili jednostavno uživanjem u nekom vidu umjetnosti.

Ribe
Imat ćete energije za provođenje planova. Donošenje odluka u osobnim odnosima može biti naglo i nepromišljeno. Ovakvo netipično ponašanje Riba može malo prorijediti njihov stalni društveni krug. Moguće je i da ćete upoznati neke nove ljude koji će vam posebno goditi.