Mladi Mjesec i pomrčina Sunca događaju se 25. listopada u sazviježđu Škorpiona, što može potaknuti potisnute osjećaje i strahove da izađu na površinu. Budite otvoreni, kreativno se izražavajte, bavite se umjetnošću, ovo će vam pomoći da se zaštitite od stresa i vratite mir. Svaka vrsta kreativnosti će biti korisna, a horoskop otkriva da će danas mnogi otkriti nove aspekte svog talenta.

Na dan mladog Mjeseca intuicija je pojačana, stoga se oslanjajte na unutarnji glas. Danas možete usvojiti neke dobre navike važne za vaše zdravlje. Konzumirajte zdravu hranu, bavite se nekom umjerenom fizičkom aktivnošću. Šetnje na svježem zraku pomoći će vam da razbistrite misli.

Što se ne preporučuje raditi 25. listopada za vrijeme mladog Mjeseca i pomrčine Sunca:

Period nije povoljan za započinjanje novih stvari, nagle i impulzivne odluke. Ako se odlučite za nešto, važno je o svakom koraku detaljno razmisliti. Pazite kojim ljudima vjerujete.

Također, izbjegavajte veće kupnje. Na dan mladog Mjeseca bolje je sačuvati novac - 25. listopada postoji rizik od kupnje nekvalitetnih ili nepotrebnih dobara, pa se svakoj kupovini mora pristupiti mudro.

Pomrčina može utjecati na nagle promjene raspoloženja, pa se tijekom ovog perioda povećava rizik od konfliktnih situacija. Važno je da izbjegnete svađe, ako se osjećate neraspoloženo, osamite se i posvetite sebi, očistite svoje misli i srce.

Ovog utorka astrolozi preporučuju obavljanje jednostavnih poslova. Posvetite se sebi, svom raspoloženju i energiji. Iskoristite ovaj period za razmišljanje o svojim planovima, ambicijama i unutarnjim stanjima. Razmislite što vam je potrebno od života, a koliko vi na tom putu dajete.