Pun Mjesec u znaku Djevice 24. veljače najavljuje skorašnju sezonu pomrčina. Sa sobom donosi obilje pozitivne energije, a poseban će naglasak biti na čišćenju i iscjeljenju. Naučit ćemo držati se čvrstih osobnih granica i zauzeti se za sebe - konačno nam postavljanje uvjeta i jasna komunikacija više neće biti problem

 Evo na koja će 3 horoskopska znaka posebno snažno utjecati pun Mjesec u Djevici.

1. Strijelac

Strijelci će osjetiti potrebu za postavljanjem jasnih granica u vezi s ciljevima za budućnost. Ovaj period potaknut će ih da budu praktičniji u postizanju svojih ambicija, uz naglasak na jasnoj komunikaciji. Mogli bi konačno komunicirati svoje želje na poslu uz navođenje pravilne argumentacije – ovo je pravi trenutak da se zauzmu za sebe i ono što zaista zaslužuju.

2. Djevica

Naravno, očekuje se kako će Djevice osjetiti ovaj pun Mjesec osobito snažno. Bit će naglašena njihova sklonost organizaciji, analizi i perfekcionizmu. Doći će i pravi trenutak za postavljanje osobnih granica u odnosu koji ih već duže vrijeme muči. Postoji osoba u njihovom životu koja puno više traži, nego što daje, a to uvodi nesklad u njihov svijet. Djevice će konačno pronaći prave riječi i ne dopustiti drugima da kradu njihovu energiju.

3. Ribe

Pun Mjesec će utjecati na Ribe tako da će usmjeriti svoje snove i ideje na konkretnije ciljeve. Ribe su znak koji često zaluta u svijet mašte, a sada će naučiti realizirati svoje snove koji su dugo postojali samo u njihovu umu. Ovaj će ih pun Mjesec pokrenuti i preusmjeriti na realno postizanje ciljeva i pravljenje planova za budućnost. Pravi je trenutak za postizanje uspjeha!