Horskop za vikend od 23. do 25. veljače 2024. godine!

OVAN

Prijateljima ste sada potrebni, ali mogli biste djelovati nedostupno. Prisjetite se koliko vam je stalo do njih i uložite svoju snagu u odnose. Povežite se s voljenima. Posljednjih mjeseci im nedostajete pa čak i ako vam nije do druženja, prisilite se na to. Usredotočite se na pozitivne stvari koje vam se trenutno događaju i organizirajte neku akciju s najbližima.

BIK

Očekujte poziv na druženje, ali i posebnu odgovornost pritom. Mogli biste biti pozvani samo zbog koristi drugih. Pripazite želite li im otkriti sve. Ali znajte, kako je riječ o prilici koja će se na kraju ispostaviti bitnom za vas. Ne ograđujte se i pokažite svoje znanje. Ali umjereno, suptilno. Najvažnije ipak sačuvajte za sebe.

BLIZANCI

Trenutno ste vješti u vladanju vlastitim emocijama i vrlo objektivno promatrate što se oko vas događa. To vam je potrebno. Vrijeme je za sagledavanje šire slike i određivanje novih ciljeva. Pokušajte ovog vikenda uvesti novu, potrebnu rutinu. Zvijezde su sklone pokloniti vam motivaciju i žar koji možda nedostaje. Uz to; prati vas sreća. Mogli biste ostvariti nešto nezamislivo.

RAK

Premišljat ćete se oko posla koji trenutno obnašate. Vjerujete li kako niste na pravoj poziciji ili vam je vrijeme za promjenu, zasigurno razmišljate u pravom smjeru. Ali, prije no što se odlučite napraviti rez, potrudite se malo. Mnogima će se upravo taj potez isplatiti. Drugi pak, koji su sasvim sigurni u svoju potrebu za novim, trebaju djelovati odvažno. Još malo će se morati strpjeti što se uspjeha tiče, ali odlučnost je puna obećanja.

LAV

Nedostaje vam aktivnosti i nešto u vama se budi. To je sjajan osjećaj, ali nemojte se odmah naprezati i htjeti sve, odmah. Polako, strpljivo. Uživajte u malim dozama pozitivne energije i učinite nešto u ugodnom druženju. Možda je vrijeme za novu rutinu. Započnite umjereno.

DJEVICA

Ne donesete li odluku kojom sebe stavljate na prvo mjesto, pred vama je naporan vikend. Proći će, a da niste ni shvatili kako se to dogodilo i zašto ste ga izgubili. Da, imate obaveze koje ste obećali, ali ne morate ih izvršiti sada ako vam to ne odgovara. Svemir vam nudi priliku naučiti reći „NE“. Što onda čekate?

VAGA

Vrijeme je idealno za druženje sa prijateljima koji su čitav život oko vas, a vi ste možda to smetnuli s uma. Ispunjeni ste suosjećanjem, možda i nostalgični na pozitivan način. Zašto ne proživjeti dobre stare dane? Uzmite telefon u ruke i javite se onima koji već dugo iščekuju vaš poziv.

ŠKORPION

Vaše misli zaokupljene su vezom. One kojima su bolne, očekuje bolji period, ali sada se trebate suočiti s demonima. Cjelokupna situacija čini vas posebno osjetljivima te sami osjećate koliko ste razdražljivi. Potrebno je prepustiti se tim osjećajima, a ne bježati od njih. Pokušajte vidjeti i svjetlo. Ono će doći tek kada ste spremni prigrliti činjenicu kako je sivilo samo nijansa koja nije stalna.

STRIJELAC

Čini vam se kako nemate dovoljno vremena za odmor, a to narušava vašu želju za aktivnijim i ispunjenijim danima. Učinite si uslugu i započnite uvoditi barem jednu aktivnost koja vam je sada važna. Ne odustajte od nje. Znate i sami koliko uporni možete biti kada nešto odlučite. Vodite se svojom strašću i ne dopustite sumnjama da vas preuzmu. Puni ste ideja, zapišite ih. Uskoro će vam biti potrebne.

JARAC

Ovog vikenda uživajte u plodovima dosadašnjeg rada. Svemir vas nagrađuje dobrom karmom. Ona će doći iz neočekivanih kutova svijeta i ispuniti vas pozitivnom energijom te otvoriti vaše vidike. Naiđete li na ikakve izazove, probleme, osvijestite samo koliko ste sposobni i kako nije riječ o preprekama već učenjima koja mogu samo inspirirati i pomoći vam rasti.

VODENJAK

Pazite kako ovog vikenda, tijekom izlaska ili kasnonoćnih druženja ne biste pretjerali s nekim štetnim aktivnostima. Limitirajte se i kontrolirajte. Pokušajte dati svojem tijelu zdrave sastave hrane i posvetite mu se malo. Klonite se razgovora u kojima zapravo ne želite sudjelovati jer biste se nepotrebno mogli uplesti u sukobe drugih. Kontrola je vaša čarobna riječ koja vas narednih dana štiti.

RIBE

Cijenit ćete svoju neovisnost i najviše uživati u vlastitom društvu. Imate potrebu za avanturom, pokretom i ako vam se ukaže prilika, prihvatite ju. Otpustite strahove jer vas oni samo ograničavaju. Ne ulazite u scenarije koji se ne mogu realizirati. Vaša je mašta interesantna, ali ovog vikenda stvarnost je puno zanimljivija.