Što horoskop predviđa za lipanj 2024.? Još uvijek smo u sezoni Blizanaca, sezoni znatiželje i otvorenosti, prihvaćanja i razumijevanja različitosti. Ako ste zbunjeni, nesigurni ili ste zapeli na svom životnom putu... astrološke prognoze mogu vam pomoći pripremiti se. Predviđanja nalažu kako lipanj donosi kombinaciju sreće i prilika za sve znakove zodijaka. Kozmos započinje svoj ples u ponedjeljak, 3. lipnja, kada Merkur, planet komunikacije i ideja, ulazi u Blizance, čineći sve otvorenijima za različite ideje. 20. lipnja Sunce prelazi u znak Raka, taj kozmički događaj najavljuje početak ljeta, vremena za toplinu, suosjećanje i emocionalnu osjetljivost. Otkrijte što vam donosi lipanjski ples planeta i tko će od vas krenuti na put slave.

Ovan

Spremni ste za pokret ovog lipnja. Merkur će ojačati vaše ideje i sposobnost artikuliranja svojih strasti. Ne zaboravite zapisati svoje ideje jer biste se mogli zbuniti. Mogli biste se baciti na usavršavanje svojih talenata, ali to će zahtijevati napuštanje zone udobnosti. Riješite se stvari koje vas opterećuju kako biste se mogli baciti na ono što vam donosi novac, ljubav i prosperitet. Kada Venera i Merkur uđu u Raka, produbit ćete svoju vezu s obitelji. Vrijeme je da razmislite o sebi i procijenite svoje emocionalne potrebe. Ako ste sami, povremeno ćete biti tužni i tražiti utjehu u hrani. Pretražite svoju dušu, naći ćete u njoj mnogo finog emocionalnog materijala. Pun Mjesec u Jarcu pomoći će vam pregledati što ste sve postigli u karijeri.

Bik

Pripremite se za vrlo aktivan mjesec. Venera usklađena s mladim Mjesecom u kući resursa i vještina poboljšat će vaše vještine. Morate ovladati vlastitim mislima kako biste svoje snove pretvorili u stvarnost. Raskrstite s prošlošću i ispunite svoju svrhu planiranjem budućnosti. Mars, planet akcije, ulazi u vaš znak, a to će vam uliti dodatno samopouzdanje i inicijativu. Moći ćete postaviti vlastite uvjete. Venera i Merkur su u kući ideja. Ako ste doživjeli mentalnu blokadu ili nedostatak radosti u životu, dobit ćete nevjerojatan polet. Pun Mjesec u Jarcu u vašem sektoru strasti i kreativnosti pomoći će vam zatvoriti projekt ili okončati ljubavnu priču. Pogledajte u sebe, povežite se sa svojim srcem, naći ćete pravi put. Retrogradni Saturn u sljedećih nekoliko mjeseci dat će vam prostora da preispitate svoje težnje, emocionalne veze i povjerenje.

Blizanci

Vaša era se nastavlja i očekujte prekrasna iznenađenja ovog mjeseca. Merkur, vaš vladar, poboljšat će vašu komunikaciju. Vodite se svojim snovima, a ne svojim očekivanjima, i otkrit ćete što možete učiniti kako biste privukli svoj sretan završetak. Mladi Mjesec je u skladu s vašim znakom, pa je vrijeme da upalite svoje pravo svjetlo i otkrijete sve karte. Druga polovica lipnja omogućit će vam povećanje prihoda i resursa, kada Merkur i Venera uđu u znak Raka. Razgovarajte sa svojim šefom ili poslovnim partnerom ili preuzmite već jednom svoju strast. Osjetit ćete podršku svih koji se slažu s vašom idejom. Kada Sunce uđe u Raka, očekujte više pozitivnih stvari na osobnom planu. Organizirajte svoje financije, vratite dugove ili riješite novčane probleme. Moći ćete se energetski očistiti od loših odnosa. Ako ste imali neriješenu ljubavnu priču, konačno ćete na nju staviti točku.

Rak

Vaša sezona počinje baš kad kozmos popravlja priliku za izražavanje. Merkur će vam proći kroz podsvijest i snove u prvoj polovici lipnja. Bit će to razdoblje u kojem ćete razmisliti i odbaciti sve što vam se autentično ne slaže. Upravo sada ćete moći vratiti kontrolu nad svojim životom. Prestanite juriti za rezultatima ili emotivnim partnerima – magija će se dogoditi kada Venera i Merkur uđu u vaš znak i vi postanete energetski magnet. Romantika će biti na djelu jer planet ljubavi jača vaš identitet i izglede za ljubav. Aktivirajte aplikaciju za upoznavanje, izađite i družite se. Pun Mjesec u Jarcu priređuje zabavu u vašoj kući partnerstva i predanosti. Sami ili u vezi, shvatit ćete što trebate učiniti kako biste imali bolju vezu. Sjajna vijest je da ćete slušati svoju intuiciju. Vjerujte svom osjećaju.

Lav

Prošli ste mjesec samo radili, radili i radili. Merkur i Venera ovog će mjeseca uzdrmati vaš sektor prijateljstva i umrežavanja. Mladi Mjesec u Blizancima podržat će vaše želje. Izađite u grad s obitelji ili podijelite svoje ideje s poslovnim partnerima. Sve vezano uz posao krenut će nabolje kada je Mars u Biku u vašem sektoru karijere. Samopouzdanje će vam porasti, ali nemojte se praviti važni. Odmjerite svoje poteze i prave prilike će pasti u vaše ruke. U drugom dijelu lipnja promijenit ćete svoje obrasce razmišljanja i prepoznati emocionalne potrebe. Ljubav će biti začin svemu. U ovom razdoblju do izražaja će doći vaše intuitivne sposobnosti. Zapišite sve što vam padne na pamet, počnite meditirati ili se pokušajte umjetnički izraziti. Vrijeme je da procijenite i organizirate svoje radno okruženje. Uspostavite bolji odnos s kolegama ili nadređenima kako biste napredovali.

Djevica

Radni i profesionalni status bit će vam na radaru ovog mjeseca. Merkur će potaknuti potrebu za preuzimanjem odgovornosti za smjer karijere. Pokušat ćete inovirati pristup poslu i jednostavno zablistati. Mars u Biku ojačat će vaša osobna uvjerenja i pomoći vam da izađete iz svoje zone komfora. Budite hrabri, rezervirajte "to" putovanje ili pokrenite "onaj" podcast. Za što god je potrebna vjera i hrabrost, učinite to. Druga polovica mjeseca omogućuje vam razmotriti svoje težnje i društveni položaj. Vaša mreža poznanstava bit će aktivirana. Pun Mjesec u Jarcu zatvara poglavlje vezano uz neki projekt ili ljubavnu vezu. Retrogradni Saturn u vašoj zoni partnerstva pomoći će vam shvatiti da vam partner nedostaje ili vam pomoći osvježiti svoju ljubavnu priču. I sami znate da ne možete dugo ignorirati potrebu za dodirom.

Vaga

Ovaj će mjesec biti ispunjen čarobnim iskustvima dok budete sagledavali svoj život. Merkur i Venera napajaju vaš sektor visokog obrazovanja i duhovnog razvoja, a to će udahnuti život vašim namjerama. Shvatit ćete gdje leži korijen vaših strasti. Upišite se na tečaj, radite s trenerom ili čitajte knjige - sve to može biti odlično za početak budućeg pothvata. U drugom dijelu lipnja, kada Venera i Merkur uđu u Raka, to će ojačati vašu karijeru i poboljšati vaš javni status. Imat ćete priliku steći moćnu poziciju. Možda ćete izazvati autoritet ili bolje razumjeti svoje motive. Krajem mjeseca osjetit ćete emotivnu sigurnost i konačno, nakon analize svih svojih prošlih izbora, pozvati osobu koja vam se već duže vrijeme sviđa na spoj. Ako ste u vezi ili u braku, partner će vas natjerati na nekoliko važnih pregleda.

Škorpion

Ovaj mjesec ćete se odmaknuti i razmisliti. Merkur i Venera proći će kućom intimnosti i zajedničkih resursa u prvoj polovici lipnja, a vi ćete otkriti što želite od svoje veze. Dok pokazujete svoju ranjivost, vaša ljubav će jačati. Mladi Mjesec u Blizancima će oživjeti vašu svrhu, odnos s partnerom ili sa samim sobom. Bit će to prilika da usavršite ono što vam je potrebno. Mars u Biku će vam pokazati kojim putem treba ići vaša veza ili kako pristupiti ljubavniku. Budite strpljivi i slušajte savjete kolega. Druga polovica lipnja pružit će vam priliku za putovanja. Sada možete početi pisati knjigu i sa svima podijeliti sve što ste naučili u proteklih nekoliko mjeseci. Svijet vas čeka. Prihvatite ovo razdoblje i krenite na put slave.

Strijelac

Ovaj mjesec vaš će fokus biti na ljubavnom životu i dugoročnim obvezama. Merkur u Blizancima potaknut će vas na uzimanje stvari u svoje ruke umjesto da ih prepustite slučaju. Promijenit će se ili status vaše veze ili status na poslu. Kada komunicirate s drugima, prvo slušajte, a zatim reagirajte. Kada Mars uđe u vašu zonu zdravlja, vaša se energija može pretvoriti u razdražljivost. Kako biste to prebrodili, vježbajte i brinite se o sebi. Merkur i Venera bit će u vašem sektoru intimnosti i resursa u drugoj polovici mjeseca. Potaknut će promjene u vašem životnom prostoru, čekaju vas neriješeni imovinski odnosi i dugoročna ulaganja. Najbolje je da budete štedljivi i uvijek imate nešto zalihe. Vaš partner vas obožava.

Jarac

Ovaj mjesec imat ćete novi pristup svom zdravlju i dobrobiti. Mladi Mjesec ulazi u vašu zonu zdravlja, a vi dobivate želju uljepšati svoj um, tijelo i duh. Budući da ste preambiciozni, lako je previdjeti potrebe svog tijela, stoga je ovaj mjesec ključan za razmišljanje o novoj dijeti ili vježbanju. Mars ulazi u vaš sektor romantike i zabave, pa će vaš društveni kalendar biti pun rezerviranih datuma. To je prilika da svom životu dodate više zabave. Druga polovica mjeseca obećava romantiku, što može značiti obvezu i vezu s osobom koju dugo poznajete. Ne zaboravite voditi računa o empatiji – važno je otkriti svoju ranjivost i kolegama i partneru, to će vas samo još više vezati. Pun Mjesec u vašem znaku istaknut će vašu sliku o sebi u svijetu. Pokažite svoje pravo lice i podijelite svoju briljantnost s drugima.

Vodenjak

Strasti su kod vas ovog mjeseca u punom jeku, Sunce i Mjesec u vašoj su zoni romantike i kreativnosti. Ako ste prošli kroz suhu dolinu ljubavi, ovaj mladi Mjesec i Venera ponovno će pokrenuti kreativnu emocionalnu inspiraciju i polet u vašem životu. Vaše misli i ljubavni život su plodni, s beskrajnim mogućnostima, pa može biti izazov prizemljiti se. Prihvatite tu svoju stranu, ali pažljivo procijenite romantične izglede ili strastvene projekte. Ući ćete u vezu s nekim iz inozemstva ili fizički udaljenim. Budite otvoreni i ne štedite svoje srce. Pun Mjesec u Jarcu očistit će stare podsvjesne obrasce pa se više ni na koga nećete ljutiti. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci vratit ćete svoje samopoštovanje i početi polako planirati kako usmjeriti svoje nove i stare strasti.

Ribe

Dom i obiteljski život bit će vaš primarni fokus ovog mjeseca. Merkur i Venera poravnati su u ovom sektoru, potičući vas na analiziranje prioriteta svoje obitelji. Planeti Merkur i Venera pozivaju vas istražiti dublje značenje svoje nesigurnosti, a najbolje mjesto za to je analizirati svoje obiteljsko nasljeđe. Mladi Mjesec u Blizancima pomoći će vam okrenuti novi list u vezi s neriješenim problemima. To može biti kroz planiranje obitelji, preseljenje ili obnavljanje obiteljskih veza. Mars će vam pomoći u realizaciji kreativnih ideja, a pun Mjesec u Jarcu otkriti vašu ranjivost. Sada možete obnoviti sve spaljene mostove. Planiranje osobnih i profesionalnih poteza pomoći će vam u očuvanju energije i doživjeti dobrobit. Ako ste slobodni, očekujte poziv osobe iz prošlosti.

Izvor: Sensa.mondo.rs