Energija punog Mjeseca u Strijelcu 23. svibnja 2024. godine izuzetno je snažna i sanjarski nastrojena. Uči nas pokazati i primiti zahvalnost za sve dobro što se događa, a posebno je blagonaklona prema pojedincima koji znaju cijeniti male stvari. 

Sve nas okružit će ova posebno moćna energija, ali najveći će utjecaj osjetiti 3 horoskopska znaka. Evo o kome je točno riječ.

1. Blizanci

Pun Mjesec u Strijelcu mogao bi potaknuti Blizance na istraživanje novih ideja, filozofija i mjesta. Ovo bi moglo pobuditi njihovu znatiželju i potrebu za raznolikošću, što bi ih moglo motivirati na putovanja ili učenje novih stvari. Promjena koju će donijeti ovaj pun Mjesec djelovat će na njihovu unutrašnjost, a najveća izmjena nastupit će na osobnoj razini.

2. Djevica

Djevice bi mogle osjetiti naglasak na svojim ciljevima i ambicijama tijekom punog mjeseca u Strijelcu. Osjetit će potrebu za proširenjem svog vidika i fokusiranje na dugoročne ciljeve. Možda će biti usmjerene razmotriti svoju životnu filozofiju i prilagoditi se kako bi bolje ostvarile trenutne želje i potrebe.

3. Ribe

Ovaj pun Mjesec može potaknuti Ribe na suočavanje sa svojim dubokim emocionalnim unutarnjim procesima i transformacijom. Mogle bi osjetiti snažnu potrebu za oslobađanjem starih emotivnih tereta i otvaranjem novim emocionalnim iskustvima. Ribe su znak koji očekuje najveća promjena, jer će se energija ovog punog Mjeseca zaista odraziti na njihove odnose, a jednom poznanstvu bi čak mogao doći kraj. Ponekad je otpuštanje određenih ljudi zaista ljekovito.