Mjesečni horoskop za srpanj 2024. godeine predviđa da će svi znakovi konačno uživati na jedan poseban način. Ipak, planet Neptun 2. srpnja počinje razdoblje prividne retrogradnosti, što će imati snažan učinak na sve. Inače, taj planet vlada glazbom, umjetnošću, plesom, fotografijom, vizijama, snovima, iluzijama i kolektivnim nesvjesnim pa je važno zapisati svoje ideje i snove.

Ovan

Vaše šanse i mogućnosti se povećavaju. Očekuju vas lijepi susreti i nova poznanstva, ali i velike ambicije. Otkrit ćete skrivene talente. Ako ste u vezi, vaš će partner preispitivati svoje mjesto u vašem životu. Za ljubav ćete se morati potruditi ili žrtvovati. Sredinom mjeseca atmosfera će biti napeta. Bit će vam dosadno na poslu jer su vam misli usmjerene na nešto drugo i čeznete za odmorom. 

Bik

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. godine predviđa da ćete vi kontrolirati sva događanja. Dobro surađujete s kolegama i odlično se osjećate kada iznosite svoje ideje. Osjećate kako vas drugi potpuno razumiju. Pokazujete se u najboljem svjetlu i prihvaćate promjene. Volite provoditi vrijeme s partnerom, ali od sredine mjeseca trebat će vam više samoće. Ako ste slobodni, zove vas netko poseban. 

Blizanci

Otkrivate najbolje od sebe. Imate nove mogućnosti, aktivni ste, atraktivni i poduzetni pa dobivate komplimente. Upoznajete ljude na svojoj valnoj duljini. Bit ćete vrlo šarmantni. U ljubavi, vaša moć zavođenja čini čuda. Upoznat ćete i jednu posebnu osobu. Ako ste u vezi, doći će do sukoba i nedoumica. Ovaj mjesec bi za vas mogao biti početak novog razvoja. Vaše ideje vas mogu dovesti do puta koji želite. 

Rak

Osjećate da imate dovoljno vremena za usavršavanje svoje strategije. Dobra energija koja kruži oko vas potvrđuje ovaj osjećaj i govori vam kako je pravo vrijeme da svoje projekte pretvorite u zlato. Netko će vam dati vjetar u leđa da pokrenete posao, a vaš šarm i ljubaznost otvorit će sva vrata. 

Lav

Mjesečni horoskop za srpanj 2024. predviđa da će se događaji okrenuti u vašu korist. Moći ćete maksimalno uživati. Vaše su želje moćne i ponekad nekontrolirane. Kako biste dobili ono što želite, koristite svoju moć zavođenja, ali mudro. Ne ponašajte se dominantno prema partneru jer biste tako mogli sve zakomplicirati. Kada želite kontrolirati sve oko sebe, moguća su razočaranja. Vaša karizma vam otvara sva vrata. Zdravlje će vam biti stabilno ako budete spavali onoliko koliko je potrebno.

Djevica

Vaša dobra energija spašava vas od potencijalno štetnih planova. Možete se obogatiti na svim razinama. Ako se osjećate beskorisno, razmislite ponovno jer imate izvanredne kvalitete. Vaši romantični odnosi su skladni i omogućuju vam izraziti svoje osjećaje partneru nježnim gestama. U poslu, analizirajte svoje profesionalno ponašanje i poslušajte savjete drugih.

Vaga

U vama se budi energija da nastavite svoje aktivnosti i iskoristite svoje talente. Osjećate se bolje i jasnije vidite svijet oko sebe. Stječete nova poznanstva, a odnos s voljenima se poboljšava iz dana u dan. Izlasci i zabava ispunit će vaše slobodno vrijeme. U ljubavi ćete konačno pronaći ono što tražite. Ako se razočarate u nekog prijatelja, nemojte se obeshrabriti za druge odnose. 

Škorpion

Mjesečni horoskop predviđa da ćete zahvaljujući svojoj dragocjenoj energiji prevladati sebe i pronaći rješenja za svaki problem. Netko će poremetiti vaš način života. Izbjegavajte događaje i ljude koji vam ne odgovaraju. Kada je ljubav u pitanju, otkrit ćete ono najbolje u sebi i biti voljeni. Vaš partner vas voli takve kakvi jeste. Ako ste slobodni, upoznat ćete nekog posebnog i započeti idiličnu ljubavnu vezu. Na poslu težite ostvarivanju profesionalnih ciljeva i oni će vam biti nadohvat ruke.

Strijelac

Osjećate se sretno već neko vrijeme, ali vam je teško to shvatiti. Otkrijte svoj neiskorišteni potencijal, ali vodite računa i o svom izgledu te budite elegantniji. Izgubit ćete odnos s osobom iz vašeg života što će otvoriti prostor za nove ljude. Na poslu vam mnogi izazovi mogu poljuljati samopouzdanje, ali suradnja s kolegama donijet će vam uspjeh. Kraj mjeseca donosi vam osmijeh na lice.

Jarac

Fokusirani ste na svoje ciljeve s izuzetnom radnom snagom. Ne bojite se teškog rada, naprotiv – uživate u takvoj atmosferi. Ustrajni ste i izdržljivi, ne odugovlačite sa zadacima. Ne obraćate pažnju na one koji nemaju iste ciljeve. Družite se više s prijateljima i kolegama, budite duhoviti i stvarajte lijepe trenutke. Što se ljubavi tiče, s vremena na vrijeme iznenadite partnera.

Vodenjak

Šanse i prilike bit će vam na dohvat ruke ovog mjeseca, ali mogle bi se pojaviti komplikacije. Imat ćete mnogo prilika za smirivanje svojih strahova u vezi s financijama. Budite autentični i usredotočite se na svoj potencijal. Pokažite najbolje što možete u ljubavi. Vaš partner možda neće uvijek razumjeti vaše promjene raspoloženja, ali će biti uz vas.

Riba

Planeti će vam pomoći napredovati i ostvariti svoje ciljeve u srpnju. Prilike će uslijediti, stoga budite oprezni pri odabiru. Ne dopustite da vas pritisci natjeraju na donošenje nepromišljenih odluka. Možda ćete čak poželjeti i odmor od posla, ali morate biti ustrajni kako biste postigli uspjeh. Vaši emotivni odnosi i ljubav trebali bi biti u skladu s vašim težnjama. Polovicom mjeseca mogli biste upoznati nekog posebnog.

Izvor: Sensa.mondo.rs