Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVJETUJE STRUČNJAKINJA ZA FENG SHUI: Evo što u spavaćoj sobi loše djeluje na zdravlje

Sandra Drinčić savjetuje što prema feng shuiju ne smijemo držati ispod kreveta

 Što prema feng shuiju ne smijemo držati ispod kreveta Izvor: Shutterstock

Sandra Drinčić, stručnjakinja za feng shui te autorica nekoliko knjiga na ovu temu, tvrdi da su tri ključne točke za zdravlje u našem domu ulazna vrata, kuhinja i spavaća soba. Donosimo vam par njenih savjeta vezanih za položaj kreveta, kao i upozorenja na greške koje mnogi rade kada skladište stvari ispod kreveta. 

"Spavaća soba je mjesto gdje se regeneriramo i odmaramo - zato je važno gdje nam je uzglavlje kreveta, da nije do zida s kupaonicom te do zida s kuhinjom. Ako je, pomaknite krevet bar 20 do 30 cm od zida kako biste se odmaknuli od zračenja." - istaknula je Sandra na YouTube kanalu Glas Javnosti. 

Napominje da mnogi ljudi skladište razne stvari ispod kreveta, kao što su koferi, složeni časopisi, papiri, alat, uz napomenu da to loše utječe na nas i energiju u našem domu. Posebno je istaknula kao grešku držanje cipela ispod kreveta, jer na ovaj način u važan dio svog doma unosimo energiju koju smo donijeli s ulice. 

 Sandra Drinčić
Sandra Drinčić
Izvor: Privatni album

"Nije dobro da krevet ima vidljivu metalnu konstrukciju, jer metal odašilje frekvenciju koja ne odgovara ljudskoj auri. Također, nije dobro imati u blizini kreveta struju. Gdje su noćni ormarići, tu gledamo da bude 70 cm od glave do utičnice." - objašnjava Sandra.

Pored položaja kreveta i zabrani skladištenja ispod njega, Sandra objašnjava da krevet nikako ne smije biti okrenut tako da su vam noge tijekom ležanja usmjerene ka vratima. Treba izbjegavati vodeni element u spavaćoj sobi (akvarij), jer djeluje razorno na auru, ali i svježe i umjetno cvijeće koje donosi previše jang energije. Sandra Drinčić napominje da je još odavno na terenu ustanovila da u spavaćoj sobi ne treba imati kristalne lustere, jer također ne djeluju dobro na ljudsku auru.

Izdvojeno za vas...

Najnovije