Opuštenost, uživanje u raznovrsnoj paleti okusa, upijanje boja i mirisa, neke su od asocijacija na Portugal, zemlju koja pripada kategoriji najvećih modnih proizvođača u Europi. Poznati po obradi kože i pletenini, godinama utječu na trendove, a ovo proljeće idealno je za kombinaciju koja pršti pozitivnim mislima i priziva sreću i svježinu.

Dominantne boje, u nježnim plavim ili ružičastim tonovima, jednostavno se kombiniraju s traper ili lanenim komadima. Niste li osoba od jarkih izričaja, odlučite se za kreativnu igru s onim komadima poput sunčanih naočala i nakita.

Zemljanu i toplu, zagasito žutu suknju ili hlače bogatog volumena, kombinirajte s odjevnim predmetima jednostavnog kroja poput košulja, koje se nezaobilazno vežu u struku

U pravilu, kao grad, Lisabon nudi hrabrost eksperimentiranja sa sudarajućim elementima. Njegova estetika, osim primarnih boja njeguje i terakotu, morski plavu, a sve provlači kroz vrlo elegantne i jednostavne linije. Komocija, prije svega, začinjena onim segmentima koji nude buđenje svih osjetila. Stoga, treba li vam nova, poticajna energija, prigrlite onu koja od ranih dana tinja u vama, a možda ste ju zatomili.