Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI OVOGODIŠNJI DAN ZA MANIFESTIRANJE JE 11.11.: Ovako ćete najbolje iskoristiti njegovu energiju!

Autor Patricia Lucija Tomasović

Ovo je najbolji ovogodišnji dan za manifestiranje kao i jedan od najmoćnijih manifestacijskih portala u cijelom stoljeću – ovako ćete najbolje iskoristiti njegovu energiju

 1111 Izvor: Shutterstock

Datum 11. studenoga moćan je jer nosi broj 1111, objašnjavaju numerolozi. Broj 11 jedan je od takozvanih master-brojeva. On sjedinjuje pionirsku iskru broja 1 i senzibilne, intuitivne darove broja 2. U kombinaciji 11 je broj natprirodno snažne intuicije, duhovne povezanosti i iznimno brzog manifestiranja. Njegov izgled upućuje na vrata, portal što se otvara i izravno povezuje božansko uzdizanje i uzemljeno materijaliziranje. A 11. dana 11. mjeseca taj se portal širom otvara.

Oslobađanje od onog što vas zadržava
Ovogodišnji je 11. studenoga ne samo najbolji dan za manifestiranje ove godine nego i jedan od najmoćnijih u cijelom ovom stoljeću (neki numerolozi smatraju ga čak najmoćnijim manifestacijskim danom 21. stoljeća). Sam po sebi moćan dan 11. 11. ove godine pada na univerzalni dan broja 9, donoseći energiju otpuštanja i obnavljanja. Broj 9 sinonim je za svršetke – to je važno i od pomoći u manifestiranju jer Svemir vam neće dopustiti pristup vašoj višoj moći, novom početku, novoj životnoj fazi, ako prije toga niste otpustili prošlost i bilo koju energetsku mrežu koja vas zadržava.

Dodatnu manifestacijsku snagu ovom danu daje to što pada između dva Mjeseca iznimnih transformacijskih moći – mlađaka u Škorpionu 4. studenoga i Uštapa u Biku 19. studenoga, koji će biti i lunarna pomrčina. Kako je vladarica Bika, Venera, u Jarcu, u svojim idućim potezima možete računati i na mudrost iskustva.

Energetski reset
Usto, s obzirom na sve što se događalo protekle dvije godine, a što neki nazivaju najgorim razdobljem u recentnoj prošlosti, ako ste čekali trenutak u kojem se može napustiti kaos, nesigurnost i destruktivnost, to je upravo ovaj supermoćan dan. Rijetka kombinacija brojeva 1 i 9 stavlja u jedinstvenu poziciju nevjerojatne moći i beskonačnih mogućnosti, to je numerološki ekvivalent izreke Kad se zatvore jedna vrata, otvaraju se druga. Napravite li sad pravi potez, snažno ćete završiti ovu godinu i dati si golem poticaj da u sljedećoj ostvarite svoj pun potencijal. Godina 2022. nosi utrostručenu energiju broja dva, što je rijetkost, te energiju sreće, ljubavi, mira i ekspanzije, ona ima moć korjenite promjene vašeg života. Stoga je 11. studenoga poput tipke za reset, a da biste ga najbolje iskoristili, u ovom razdoblju učinite ovo:

Otpustite – koliko god se zastrašujućim možda činilo, pustite da vaš život napuste svi ljudi, mjesta, projekti, planovi, ideje, emocije, snovi... koji vam više ne služe, za koje osjećate da ne pripadaju, da su u kontradikciji.

Imajte velike snove – posljednja dva mjeseca u godini plodno su tlo da posijete sjeme za iduću godinu – nemojte se zadovoljavati malim, pomičite granice te nemojte samo planirati nego i napravite prve korake.

Vjerujte intuiciji – kroz ovaj manifestacijski i transformacijski portal puno ćete lakše proći budete li slijedili svoje unutarnje vodstvo i naučili vjerovati svojoj intuiciji. A upravo energija 11. studenoga daje snažan poticaj intuitivnim sposobnostima.

Hranite i um i tijelo – ograničite izloženost vanjskim podražajima te pazite da dovoljno spavate i odmarate se, zdravo se hranite i općenito brinite se o sebi. To će vam olakšati ovaj velik energetski preokret te ostvarenje sebe na višoj razini kada se za to ukaže prilika.


Izvor: numerologist.com

Izabrano za vas...

Tagovi