Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 ZDRAVIH NAVIKA DEEPAKA CHOPRE: Evo što poznati guru kaže da je potrebno za blagostanje i sreću

Svakodnevnim prakticiranjem ovih 5 zdravih navika, autor brojnih svjetskih bestselera Deepak Chopra tvrdi da čovjek ostvaruje svoj puni potencijal

 Deepak Chopra Izvor: Profimedia

Život je pun izazova, sa stresom se suočavamo svakodnevno - je li usprkos tome moguće živjeti tako da uvijek osjećamo blagostanje? Poznati indijski guru i zagovornik ajurvede Deepak Chopra tvrdi da je moguće stanje u kojem je vaše tijelo neprestano puno radosti i energije, vaše srce puno ljubavi i suosjećanja, vaš um miran - i konačno, i što je najvažnije, život pun lakoće postojanja. Iako ima 70 godina, Deepak Chopra je izuzetno vitalan i kako tvrdi, njegova biološka starost ne prelazi više od 35 godina. Kako to uspijeva? Tajna je u sljedećih 5 navika koje njeguje svakodnevno:

  • čvrst i miran san svake noći
  • svaki dan nekoliko molitvi
  • zdrave emocije poput ljubavi, suosjećanja, radosti i mira
  • najmanje 10 tisuća koraka dnevno
  • zdrava hrana

Deepak Chopra se svakog jutra budi u 5 ujutro, a preferira ajurvedski način prehrane. Iako je nekada često jeo meso, sada je zagovornik vegetarijanske prehrane uz dodatak morskih plodova. Ističe da u svom jelovniku svaki čovjek treba imati hranu koja se uspješno bori protiv upala, kao što su bobičasto voće, rajčica, đumbir i kurkuma.

Izdvojeno za vas...

Život je pun izazova, sa stresom se suočavamo svakodnevno - je li usprkos tome moguće živjeti tako da uvijek osjećamo blagostanje? Poznati indijski guru i zagovornik ajurvede Deepak Chopra tvrdi da je moguće stanje u kojem je vaše tijelo neprestano puno radosti i energije, vaše srce puno ljubavi i suosjećanja, vaš um miran - i konačno, i što je najvažnije, život pun lakoće postojanja. Iako ima 70 godina, Deepak Chopra je izuzetno vitalan i kako tvrdi, njegova biološka starost ne prelazi više od 35 godina. Kako to uspijeva? Tajna je u sljedećih 5 navika koje njeguje svakodnevno: čvrst i miran san svake noći svaki dan nekoliko molitvi zdrave emocije poput ljubavi, suosjećanja, radosti i mira najmanje 10 tisuća koraka dnevno zdrava hrana Deepak Chopra se svakog jutra budi u 5 ujutro, a preferira ajurvedski način prehrane. Iako je nekada često jeo meso, sada je zagovornik vegetarijanske prehrane uz dodatak morskih plodova. Ističe da u svom jelovniku svaki čovjek treba imati hranu koja se uspješno bori protiv upala, kao što su bobičasto voće, rajčica, đumbir i kurkuma.

Najnovije