One smatraju kako je starenje sasvim prirodno i odbijaju se boriti protiv njega raznim tretmanima i odlascima pod nož koji su itekako popularni, posebno u Hollywoodu u kojem se starenje ne dopušta. One su i inspiracija da starimo graciozno i dostojanstveno. 

Jamie Lee Curtis

'Starenje je prirodno kao bebina mekoća i miris, ljudska evolucija u svom čistom obliku. Najlakše je sjediti i gledati u ekrane te vidjeti kako život prolazi pored vas. Znojite se. Nikad ne možemo reći da smo učinili dovoljno', ističe 63-godišnja glumica.

Helen Mirren

Prekrasna Helen ima 76 godina i iako priznaje kako tu i tamo 'zgriješi', ističe kako većinu vremena nastoji jesti kvalitetno i zdravo. 'Ono što stavljate u svoje tijelo utječe na to kako se osjećate, stoga počnite od toga', rekla je jednom prilikom Helen, a mi je slušamo.

Sharon Stone

G4-godišnja Sharon Stone i danas plijeni poglede gdje god se pojavi, a radi se i o bivšem seks-simbolu koji tvrdi da je jako zahvalan na svom tijelu. 'Jednako sam si lijepa kao u dvadesetima. Počela sam shvaćati da ću postati kao Europljanka koja je s godinama sve ljepša i koja može shvatiti da su žene ljepše od djevojaka jer nešto znaju', iskreno je poručila Sharon.

Christie Brinkley

Za danas 68-godišnjeg supermodela dvije su stvari ključne za starenje: ostati aktivan i prakticirati zahvalnost. 'Izađi iz kuće i prošetaj. To je važno. I naravno, budi nasmijana! Stvarno mislim da to ima veze sa zahvalnošću. Takav stav čini nas sretnim, a sreća je mladenačka', smatra ona.

Jane Seymour

Popularna 'žena vrač' danas ima 71 godinu, ali i lice i tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mlađe. Jane ne skriva da se trudi kako bi izgledala što bolje, no za nju je klhučno uživati u procesu. 'Vježbam, ali ne opsesivno. Sve jedem umjereno. Ne idem na tretmane lica. Šminkam se sama. Zato se samo brinem o svojoj koži i o sebi', rekla je jednom.

Profimedia Jane Seymour