Iako imaju milijune na računima, čitavu beauty vojsku iza sebe, kao i privatne trenere, nutricioniste i kuhare, i naše i vaše omiljene zvijezde moraju vježbati kako bi izgledale tako dobro.  

Držati se režima i rutine nije lak posao niti njima, posebno zbog stalnih putovanja na različite dijelove svijeta. No i to je dio posla, a fit dame celebrity A-liste vole tu i tamo podijeliti koji fitness savjet s 'običnim smrtnicima'. Kendall Jenner, Miranda Kerr, Beyonce, Rihanna, Jennifer Lopez... Danas vam otkrivamo neke od njihovih savjeta za održavanje forme koje ćete vrlo lako usvojiti i koje bi svaka žena u formi trebala znati.

MIRANDA KERR - "RADITE ČUČNJEVE KAD GOD STIGNETE"

"Vjerujem u moć čučnjeva pa zašto ih ne biste napravili deset kad god nađete priliku? Oni nisu rezervirani samo za teretanu!"

KENDALL JENNER - "Ne tjerajte se raditi ništa što mrzite"

"Mrzim cardio. Rađe ću stajati i podizati težine nego trčati."

Kendall Jenner mrzio cardio
Instagram 

SHAY MITCHELL - "Fokusirajte se na svoj um"

"Bilo koja fizička aktivnost ima pozitivni utjecaj na ljude. Hormon sreće koji se tako izlučuje stvara nevjerojatan osjećaj nakon kvalitetnog treninga. Neka vam to bude prioritet, kao i zdravlje, a sve ostalo je samo bonus."

KATE HUDSON - "Izađite van"

"Ja sam dijete prirode. Kad sam kod kuće, planinarim, u Amsterdamu vozim bicikl, kad sam u New Yorku, stavim slušalice u uši i šećem. To mi je dodatna tjelovježba."

BEYONCE - "Dobra playlista je jako važna"

"Sastavite listu pjesama koje obožavate i koje će vas tjerati da se uživite u trening. Moć glazbe je nevjerojatna."

Beyonce obožava dobru playlistu za vježbanje
Instagram 

CINDY CRAWFORD - "Treninzi neka budu kratki, znojni i dosljedni"

"Ustajem svako jutro u 6.30 te prvo pogledam mailove da nešto ne gori. Zatim vježbam uz zeleni čaj. Dvadeset minuta je rezervirano za cardio, a vježbam ukupno 40 minuta. Uvijek slušam glazbu ili audio-knjige, jer vrijeme tako brže prolazi. Ne volim vježbati, ali volim način na koji se osjećam nakon treninga. I zapamtite - ne morate biti u teretani dva sata da bi imali odlične rezultate!"

Cindy Crawford i dalje izgleda kao top-model
Instagram 

KIM KARDASHIAN – „Trenirajte ujutro prije svih obaveza“

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian obožava jutarnje treninge, prije užurbanog dana. Njezini treninzi traju između 60 i 90 minuta, a nadgleda ih privatna trenerica. 85% treninga čine vježbe s utezima, dok 15% čini cardio. Kim najviše pažnje pridaje vježbma za stražnjicu, a omiljena vježba joj je hip thrust.

JENNIFER LOPEZ - "Prije treninga popijte dovoljnu količinu vode"

Slavna J.Lo trenira najmanje pet puta tjedno, a smatra da je najvažnije prije treninga popiti dovoljnu količinu vode. S obzirom na prenatrpani raspored, Jennifer obožava HIIT treninge od pola sata koje kombinira s utezima ili pilatesom. Među njezinim treninzima neizostavan je ples kojeg obožava i koji zahtjeva dobru formu. Uz to, jako je zabavan pa vrijeme brže ide, a učinak je fantastičan.

Instagram Jennifer Lopez ima tijelo boginje