Saznajte što vašem znaku donosi mjesečni kineski horoskop za ljeto 2024. godine! Ovo je doba velikih promjena, pozitivne energije i dobrih prilika za neke znakove, ali drugima donosi nestabilniju atmosferu i moguće neuspjehe.

Ako niste sigurni koji ste znak u kineskom horoskopu, pogledajte ovdje.

Štakor

Imat ćete priliku poboljšati svoju financijsku situaciju. Međutim, nećete moći postići sve svoje ciljeve bez promjene načina razmišljanja. Ove promjene će vam pomoći da mnoge stvari vidite iz drugog kuta gledanja, što će vam otvoriti mogućnosti koje su vam prije bile nedostupne. Budite spremni izaći iz svoje zone udobnosti kako biste više napredovali.

Bivol

Srpanj će proći u ozračju relativnog mira i stabilnosti. Neke teškoće koje ste očekivali će vas zaobići. Ipak, budite oprezni u financijskim pitanjima i nemojte praviti previše grandiozne planove. Cijenite trenutke radosti i iskoristite razdoblje zatišja da skupite snagu i napravite plan za budućnost. Kolovoz će vam donijeti nekoliko lijepih događaja, uključujući i ljubav na putovanju. Početak rujna dočekat ćete na novom radnom mjestu.

Tigar

Ovaj mjesec ćete morati proći kroz testiranje. Pun iznenađenja i neuspjeha, srpanj kao da iskušava vašu upornost i strpljenje. Izbjegavajte impulzivne odluke. U sebi pronađite unutarnji oslonac koji će vam pomoći da prebrodite sve poteškoće i pronađete barem nesigurnu ravnotežu u uvjetima stalno mijenjajućih pravila igre. U kolovozu ćete biti emocionalno ispražnjeni. Kraj ljeta dočekat ćete osvježeni i smireni.

Zec

Imat ćete priliku doista vidjeti kako se vaši snovi i težnje ostvaruju. Vaši glavni ciljevi postat će mnogo bliži. Projekti, čak i stari, bit će dobro promovirani. No, ovomjesečni uspjesi rezultat su ne samo uspješnog spleta okolnosti, već i vašeg strpljenja i ustrajnosti. Zadržite ovaj način razmišljanja u kolovozu ako želite postići još više. U rujnu će neobična priča doletjeti u vaše emotivno dvorište i vi ćete odletjeti.

Zmaj

Srpanj obećava određenu stabilnost za Zmajeve, ali bez ozbiljnijih pobjeda. Financijski i profesionalni rezultati bit će prosječni, ali neće zahtijevati značajan napor s vaše strane. Obiteljski odnosi bit će ispunjeni skladom, a slobodni će imati priliku upoznati nekoga i izaći na spojeve. Kolovoz će biti miran i spor, baš kao i vaše srce. Smireni i sretni ulazite u rujan, kada vam stižu poslovi i nagrade.

Zmija

Iskoristite ovaj mjesec kao kratki predah između dva aktivna razdoblja u svom životu. Sada je vrijeme da napunite baterije, fokusirajući se na male radosti koje život donosi. Potražite utjehu u svakodnevnoj rutini i društvu. Manje poteškoće neće narušiti ukupnu mirnu atmosferu i od vas neće zahtijevati nikakav napor. U kolovozu će jedno vaše prijateljstvo biti na kušnji, a u rujnu biste mogli započeti partnerski posao.

Konj

Srpanj će biti bogat događajima i dojmovima. Ovo je mjesec velikih promjena i dugih putovanja, novih prilika i novih hobija. Vaše emocionalno stanje može varirati od čistog ushićenja do blagog razočaranja, ali optimizam će ipak prevladati. U kolovozu budite oprezni kada su u pitanju financijski poslovi. Moguće je da ćete loše procijeniti ili biti prevareni. Ponašaj se mudro. U rujnu ćete ubrati plodove velike ljubavi.

Koza

U mjesecu srpnju pojavit će se tajne sile koje već neko vrijeme upravljaju vašom sudbinom. Bit će to dobro vrijeme da date izjavu, preuzmete inicijativu i potvrdite svoj autoritet. Sačuvajte pribranost i samopouzdanje i moći ćete se uspješno nositi sa svim situacijama u svom profesionalnom i privatnom životu. U kolovozu ćete biti na vrhu svih zadataka. Partner će vam priuštiti uživanje, a zajedno ćete krenuti na jedno lijepo i daleko putovanje.

Majmun

Pripremite se za dinamičan mjesec koji će vam razjasniti mnoge stvari u životu. Nepredviđeni troškovi malo će vas uznemiriti, ali ukupno će financijska situacija biti vrlo stabilna. Očekuju vas zanimljiva putovanja i odmori u društvu prijatelja. Budite oprezni u odnosima sa strancima kako ne biste učinili svoju važnu osobu ljubomornom. Mjesec kolovoz bit će dug, topao i spor. Nastojat ćete biti fizički aktivniji. Početak rujna donosi vam dobre vijesti vezane uz posao.

Pijetao

Srpanj će vam biti posebno povoljan mjesec. Očekuju vas dobre vijesti i obnova svega što je prethodno izgubljeno ili oštećeno. Dosadašnji napori će donijeti dobre rezultate, pa si sigurno možete priuštiti dobar i lijep odmor. U kolovozu ćete učvrstiti sve svoje odnose, posebice profesionalne, te raditi na okupljanju istomišljenika oko vašeg projekta. Dočekat ćete kraj ljeta usamljeni, a možda i tužni.

Pas

Očekuju vas izazovi, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Napetost u odnosima s nadređenima, nesporazumi s partnerom, neispunjena očekivanja - sve će to stvoriti atmosferu neke nervoze i tjeskobe. Budite strpljivi, izbjegavajte sukobe i ne trošite energiju na sitnice. U kolovozu će se stvari dramatično promijeniti na svim poljima. Fokusirat ćete se na osobni rast i razvoj, a bit će vam potrebna podrška prijatelja. Kada počne druga polovica ljeta, bit ćete sretni i zaljubljeni.

Svinja

Srpanj će za vas biti mjesec stagnacije. Postoje neka područja u kojima ćete možda morati napraviti korak unatrag, ali ovo je prilika da ponovno razmislite o svojim taktičkim i strateškim ciljevima. Iskoristite ovo vrijeme da poboljšate svoje vještine ili naučite novu vještinu. Svi vaši napori dugoročno će uroditi dobrim rezultatima. August će dakle biti druga pjesma. Potpuno novo doba za novog tebe. Započet ćete nove poslove, projekte i prijateljstva, a kraj ljeta zapravo će biti vaš veliki početak.

Izvor: Sensa.mondo.rs