Od tinejdžerskih dana pa sve do starije dobi, žene imaju poseban odnos s kosom. Na njega utječe odgoj, uzori koje imamo kroz život, kultura, unutarnje - emotivno i zdravstveno stanje te ono vanjsko - kako biramo brinuti o kosi. Tijekom života estetika (p)ostaje važna stavka našeg izgleda, ali često joj prkose razni hormonalni i zdravstveni disbalansi koje mnoge žene 'proživljavaju' kroz slabljenje i opadanje kose. Stres i lifestyle također su važan okidač promjena.

Glavna urednica Sense Izabela Vrtar u razgovoru će ugostit dr. sc. Željanu Bolanču iz Poliklinike Bolanča, opernu pjevačicu Sandru Bagarić, hair stilisticu Evelin Benković i grafičku dizajnericu Valentinu Toth - svaku sa svojom pričom, osobnom i vrijednom dijeljenja. Otkrit ćemo što sve može biti u pozadini tegoba s kosom, kako nas kosa opisuje i koliko njezin izgled djeluje na samopouzdanje i identitet žene, kako pristupiti njezinoj njezi iznutra i izvana te kakvi životni odabiri nas približavaju većem 'miru' s našom kosom.

Sensa pop up event okuplja community snažnih žena iz različitih poslovnih sfera, autentičnih osobnih afiniteta u vezi s relevantnim temama - briga o sebi i zdravlju. Panel 'Moja kosa - ogledalo unutarnjeg stanja žene' donosimo u kolaboraciji s platformom Um. Tijelo. Zdravlje i brendom Hårkontroll.

Veselimo se još jednom inspirativnom ženskom #sensapopup druženju na kojem otvoreno, s puno duha i u podržavajućem okruženju razgovaramo o važnim ženskim temama!

Ulaznice za panel možete osvojiti na našem Instagram profilu, a pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.