Ovaj će tjedan pred vas staviti neke izazove, ali oni mogu biti snažan poticaj za duhovni rast i razvoj. Znate li svoj podznak, pročitajte i prognozu za njega kako biste dobili potpunu sliku.

Ovan: Ovaj ćete tjedan preispitivati svoja suštinska uvjerenja. Budite spremni: na vidiku je duhovna transformacija! Za vas važno pitanje ovoga tjedna vezano je uz ljude i organizacije koji imaju ulogu u vašem životu. Je li to ono što vam je uistinu potrebno? Otpustite stare koncepte i stvorite nove temelje. Velike promjene očekuju vas i na polju karijere, mogući su povišica ili promaknuće.


Bik: Vama će ovaj tjedan donijeti ponovno rođenje na više razina. Na trenutke stvari će biti prilično intenzivne – što budete spremniji prepustiti se procesu odbacivanja staroga i nepotrebnog, to ćete lakše zakoračiti u svijet koji nastoji stvoriti vaše više ja.


Blizanci: Za vas je ovo savršeno vrijeme da okrenete novi list u ključnim odnosima. Što god da se dogodilo u prošlosti, ne može se promijeniti i treba ostati iza vas – pred vama je novi dan. Bit će važno komunicirati o svojim osjećajima, stoga ako nešto želite reći, nemojte se bojati to učiniti.


Rak: Razmislite o promjenama vezanim uz svoje zdravlje i posao. Možda nije toliko važno pitanje što činite, nego zašto to činite. Upitajte se i bi li vam koristilo otpuštanje starih obrazaca.


Lav: Sad biste mogli razmotriti kako možete živjeti bezbrižnije. Strah, tjeskoba i brige nimalo ne pomažu, štoviše stvari čine gorima. Pokušajte vjerovati da će sve biti dobro i teškoće nastojte gledati kao priliku za duhovni rast. Svaka teškoća donosi priliku za razvoj i rast te za učenje lekcije.

Djevica: Vrijeme je da popravite nešto što je bilo narušeno i da stvorite snažniji i dublji temelj za novo poglavlje u svom životu, za napredovanje s većim uvjerenjem. Ključno bi moglo biti da jednostavno komunicirate o tome kako se osjećate, razgovarate s članom obitelji i raspravite o tim stvarima sa stručnom osobom. To može uključivati i iznošenje ideja o poboljšanju i uređenju svog doma, makar bila riječ samo o unošenju blagdanskog duha.

Vaga: Važno je ne zaboraviti da su misli nabijene energijom: kad o nekome razmišljate pozitivno ili negativno, ta osoba prima tu energiju. Stoga, želite li promijeniti odnos s nekim ili pomoći nekome, neka vam misli budu pozitivne, a vi budite velikodušni. Malo je ljudi svjesno toga da smo poput stanica koje istodobno odašilju i primaju. Što više razumijemo vlastite mentalne sposobnosti, to više možemo mijenjati stvarnost oko sebe. Zapamtite da imate moć stvaranja čuda te da je u problemima moguć preokret promijenite li način razmišljanja.


Škorpion: Usvajanje novog pristupa novcu vodi vas ka više obilja. Osjećat ćete da se stvari mijenjaju u pravom smjeru, a ključno je da to cijenite i osjećate zahvalnost zbog toga. Marljiv rad sad će vam se isplatiti, a dobici od dobro isplaniranih i izvedenih projekata doći će vam brže no što se nadate.


Strijelac: Bit ćete u iskušenju da pretjerate s različitim stvarima ovog tjedna jer u vašem je znaku tako puno planetarne energije. Ovo je i doba godine kad je lako skliznuti u pretjerivanje, a sada to dodatno napuhuje trenutačna planetarna aktivnost. Zato zastanite i razmislite trebate li doista učiniti sve to što vam se vrzma po glavi.


Jarac: Nemojte se brinuti ako vas još nije uhvatilo blagdansko raspoloženje. Za vas je trenutačno ionako bolje i konstruktivnije da razmislite o onome starome što trebate otpustiti ili da osvijestite stvari koje su prošle ili izašle iz vašeg života.


Vodenjak: Odsad nadalje stvari će vjerojatno ići onako kako želite. Uskoro će se pojaviti prilike za nešto bolje. Nemojte zaboraviti važno pitanje: kamo idete? Znati kamo se ide od vitalne je važnosti za osjećaj samopouzdanja, a imati na svome putu uza se prave ljude ključ je inspiriranosti za manifestiranje.


Ribe: Ovaj tjedan izbjegnite srljanje naprijed – zasad samo ne skidajte pogled sa svog odredišta i budite odlučni u svojoj namjeri da dođete do njega. Iskoristite trenutačne snažne energije koje vas vode u novi početak, bilo u osobnom bilo u poslovnom životu.