Ovaj test osobnosti vezan je uz raspoloženje koje često utječe na naše izbore. Energija se mijenja tijekom dana, a uzrok je i suviše često nešto na što ne možemo utjecati. U skladu s tim, odlučujemo se za određene načine ophođenja koji i nisu potrebni ili teško pronalazimo alate za kontrolu, a time se samo umanjuje samopouzdanje. No dobro se prisjetiti, kako u svakom trenutku naše unutarnje misli koje pritom zatomljujemo, znaju kako i dalje postoji određena moć koju tek treba probuditi.

Upravo ta simbolika i nadu, kojoj se možete vratiti u svakom trenutku sumnje otkriva se vašim izborom. Odaberite jednu životinju sa slike, a zatim pročitajte objašnjenje. U vama se nalaze psihološki načina obrana, a ova simbolika vam ih otkriva.

MEDVJED

Možete biti vrlo strpljivi, a vaša je unutarnja snaga pokretač koji se lako prenosi na ostale te ih smiruje jer nudi utjehu. Znate koliko ste odvažni stoga se podsjećajte se na to kontinuirano. Recite si svakodnevno kako znate da vas ništa ne može poljuljati, da sami stvarate svoje uspjehe i ne ovisite o ikome osim o svojoj upornosti. Pametno razvijate odnose s ljudima od povjerenja. Vjeran ste prijatelj, ali prisjetite se kako ste si sami najbolji prijatelj i kako zaslužujete poštovanje.

LEPTIR

Iz vas proizlazi optimizam koji je zarazan pa ste vrlo poželjni u društvu. Prisjetite se samo kako nije svaki optimizam pozitivan. Ponekad ga ipak treba umanjiti kako se ne biste previše trošili na one ljude i situacije koji to ne zaslužuju i kojima biste se mogli previše dati, a premalo primiti. Inspiriraju vas promjene i kretanje. Ne poznajete termin – zona komfora. U svom ste elementu upravo u izazovnim situacijama ili onima koje vam nude nova otkrića. Prisjetite se toga svaki put kad se osjećate umanjeno ili izgubite svoj prirodni sjaj. Jer on je uvijek prisutan.

MAČKA

Vaše je samopouzdanje neupitno, ali u vama leži i određena spretnost i brza, inovativna situacija s kojim god se izazovom suočili. Vrlo ste misaono neovisni. Ne dopuštate drugima da vas skrenu s putanje niti da vas uvjere u nešto za što znate kako nije niti činjenica niti istina. Prvo vjerujte sebi, u sebe i svoje sposobnosti. Vaša je energija silno izražajna i snažna.

MIŠ

Možda djelujete mirnije, ali vrlo ste svjesni svojih potencijala i vrlina. Nemate ih naviku posebno naglašavati, ali te su karakteristike drugima jasno vidljive i stoga ste vrlo cijenjena osoba. Spretni ste i povezani sa svojom nutrinom. Vaša je intuicija jaka posebno jer ste vješti u promatranju i procjeni situacije. Poštujete druge, od njih očekujete iskrenost, a jednom kad se izgubi povjerenje premda osjećate potrebu za pružanjem druge prilike, znate kako je ponekad bolje to ne učiniti. I time se zaštititi.

PTICA

Racionalna ste osoba, ali prisjetite se kako osluškivati svoje srce. Ne zatomljavajte potencijale koji se u njemu kriju. Skloni ste biti nježni, ali ponekad se znate blokirati pri iskazivanju toga. Ne libite se tražiti isto od drugih, jer na taj način osjetit ćete olakšanje i ispunjenost.

KONJ

Ništa vas ne može umanjiti. Takav ste karakter, ali ponekad sami posustanete u tome. Date se nekome tko nije dovoljno snažan hodati uz vas. Mislite li kako se nekome morate prilagoditi, znajte kako je to sušta suprotnost vašeg karaktera. Iz vas izvire impresivna snaga, stvoreni ste voditi kroz razumijevanje i proširene vidike koji drugi tek trebaju otkriti. Prisjetite se koliko ste slobodni. Upravo u toj slobodi, leži vaša snaga.

 Izvor: Sensa.rs