Marie Forleo je poduzetnica, spisateljica, filantrop i kako sama kaže, nepopravljivi optimist. Na svom Marie TV kanalu rado dijeli savjete, smjernice i priče iz osviještenog poduzetništva, ali i poruke kako uspjeti i stvoriti život kakav volimo. U njezinim emisijama često sudjeluju stručnjaci i motivacijski govornici, poput Elizabeth Gilbert, Mel Robbins i Brene Brown, a Oprah Winfrey nazvala ju je predvodnicom nove generacije.

Rođena i odrasla u New Jerseyju, Marie Forleo uspjela je stvoriti društveno osviješteno digitalno carstvo isključivo kroz svoju strast i prijenosno računalo. Njezine riječi i poruke motiviraju milijune ljudi diljem svijeta da iskažu svoj kreativni potencijal, razviju svoj posao i žive s puno entuzijazma i dobre energije.

Marie Forleo u svojoj knjizi 'Sve je rješivo' objašnjava da prepreke ne postoje, ali da ih možemo pretvoriti u prilike:

"Nikada se ne radi o nedostatku novca ili vremena ili bilo čega drugog. Radi se o vašoj unutarnjoj igri, vašoj predanosti da učinite sve što je potrebno da budete kreativni i snalažljivi i da to shvatite. Da pronađete ili napravite put naprijed, bez obzira na sve."

Na pitanje kako ostvariti svoje snove, Mary Forleo je na svom kanalu predložila jednostavnu mantru koja joj je, kako kaže, pomogla kroz život.

Pomogla mi je da se oslobodim strahova i da svaki san učinim realnijim, da se ostvari bez obzira na to bojim li se, plašim li me nešto ili sam potpuno nespremna ili nikad nisam doživjela takve osjećaje. Ta mantra glasi - POČNI PRIJE NEGO SI SPREMAN. Sačuvajte ovu frazu, zapišite ju i istaknite i živite po njoj - svako jutro, svaki dan i noć. Jer ovo je istina - ako čekaš da učiniš nešto dok ne završiš spreman, čekat ćeš ostatak života."

Što ćete započeti danas i prije nego se osjetite spremnima?

Izvor: sensa.mondo.rs