Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend-horoskop: Oduprite se želji za bijegom

Idući dani donose veliku priliku za rješavanje stvari koje vas opterećuju te provođenje promjena koje će pratiti sreća i pozitivan rezultat

 žena konj Izvor: Profimedia

Petak koji će tjerati na bijeg

U petak Mjesec u Ribama intenzivira emocije. U kvadratu je s Jupiterom u Strijelcu, što naglašava želju za prepuštanjem osjećajima u samoći umjesto za tumaranjem vanjskim svijetom. Mjesec je i u sekstilu s Plutonom u Jarcu, što potiče na potrebu da osjećamo promjene koje stvaramo u svom životu. Kako je petak 11. dan listopada, a 11 je broj služenja, astrolog Gregory Scott ističe kako je to pravi dan da služimo, i to sebi, te dodaje:

"Mantra bi trebala biti: 'Želim li da se stvari mijenjaju, mogu ih mijenjati. Imam li problem koji me preplavljuje, rješenja i odgovore mogu čuti putem meditacije.'" No kvadrat Mjeseca i Jupitera čini nas sklonima misliti da zbog svoje želje da se stvari mijenjaju moramo pobjeći i potražiti mjesto "gdje je trava zelenija".

Isto tako, mogli bismo imati zadivljujuće ideje te ih izraziti pisanjem ili bilo kojim drugim oblikom umjetnosti. "Iskoristite svoju energiju da stvarate ovdje i sad umjesto da bježite i protraćite svoju energiju."

Petak će biti izazovan dan: pokazat će vam emocionalne stvari za koje možda niste spremni – zbog čega biste mogli osjetiti poriv za izbjegavanjem i bijegom, čime ćete propustiti priliku da ih razriješite i oslobodite se tog tereta. Ipak, nemojte zbog toga sebe kriviti i osuđivati, katkad za nešto jednostavno još nismo spremni, ističe astrolog.

Problem riješite sami

Mjesec u subotu ulazi u Ovna mijenjajući potpuno ozračje u vrlo energično. Mars u Vagi u inkonjunkciji je s Uranom u Biku – budući da je u Vagi fleksibilan, Marsu ne smeta malo kaosa što ga unosi Uran, osobito kad je posrijedi društveni život ili način na koji stvari izgledaju. No s Marsom je u opoziciji i Mjesec, koji sad nije nimalo spreman na kompromise, pa je u subotu moguće podosta kaosa.

Svatko kao da će imati različit pojam o tome što treba učiniti i na koji način treba pristupiti problemu. Stoga trebate li riješiti kakav problem, u subotu je najbolje da to učinite sami. Usto, u subotu ćete se osjećati rastrgani između želje da činite ono od čega se osjećate živima i ispunjavanja svojih dužnosti, a postoji mogućnost i da vaši intenzivni osjećaji izazovu kaos u vašem društvu, osobito zbog velike vjerojatnosti pogrešnog razumijevanja u komunikaciji.

Unatoč svemu tome, trebate uživati i dan provesti kao da ste na proslavi, na praznicima, smatra astrolog, jer svaki dan je naš rođendan. 

Pun Mjesec u Ovnu u nedjelju

Nedjelju obilježava puni Mjesec u Ovnu, koji je u trigonu s Jupiterom u Strijelcu, a kvadratu s Plutonom u Jarcu. "Nedjelja će vas galvanizirati na akciju", kaže G. Scott. Usmjerit će vas na budućnost, na kretanje prema ostvarenju nečega i pobjedi.

Provođenje promjena bit će uspješno i popraćeno srećom te će imati vrlo pozitivan rezultat. Osjećate li se izgubljeno – bilo poslovno ili intelektualno, bilo duhovno ili emocionalno – u nedjelju imate veliku priliku naći svoj put.   

Izvor. gregoryscott.com 

Idući dani donose veliku priliku za rješavanje stvari koje vas opterećuju te provođenje promjena koje će pratiti sreća i pozitivan rezultat
Izvor: Youtube

Najnovije