Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend-horoskop: Sad možete naći ono što tražite

Želite li upoznati nekoga, sad je vrlo vjerojatno da ćete naći ono što tražite

 par ljubav, tjedni horoskop Izvor: Profimedia

Petak je čudan dan...

Petak donosi dozu balansa i sklonosti kompromisu Mjesečevim ulaskom u Vagu. On je u opoziciji s Kironom u Ovnu, što je dobro jer vas drugi ljudi neće povrijediti, te inkonjunkciji s Uranom u Biku, što pak govori da je nešto neočekivanih promjena dobrodošlo.

Sunce u Škorpionu intenzivira naše emocije i našu povezanost s njima, a kako je u inkonjunkciji s Kironom, "to je vrlo čudan dan". "Nitko vas ne može povrijediti na razini duše, emocionalnoj ili intelektualnoj razini, ali može na fizički ili praktičan način tako da vam poremeti dnevnu rutinu ili ostavi modricu na oku", kaže Gregory Scott.

Malo preuredite život

Nađete li se u kakvoj negativnoj situaciji, primjerice da je netko naškodio vašoj reputaciji, budite toga svjesni, ali nemojte ništa činiti, nipošto nemojte uzvraćati, jer će se tako prema vama usmjeriti samo još više negativnosti i "smeća".

Pripazite i zbog toga što se danas možete ozlijediti. Kako je onda najbolje iskoristiti ovaj čudan dan? Tako da unesete promjene u svoj svakodnevni život, razmotrite koje vam se stvari sviđaju, a koje ne sviđaju, te malo "preuredite" svoj život – makar to bilo nešto kao promjena razmještaja nekih stvari u kući.

U subotu nikako ne ostajte kod kuće!

U subotu su Mjesec i Mars u Vagi u konjunkciji, što donosi dobar osjećaj i želju za druženjem, odnosno bilo kakvim povezivanjem s drugim ljudima. Mjesec je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom u Jarcu te inkonjunkciji s Neptunom u Ribama. "Vaše nade i snovi o tome što bi se moglo dogoditi društveno mogu se ostvariti", kaže G. Scott.

Zahvaljujući utjecaju Marsa u Vagi, želite li upoznati nekoga, sad je vrlo vjerojatno da ćete naći ono što tražite – ako izađete. A ako niste zainteresirani za romansu, ovu energiju iskoristite da stvorite nešto lijepo, da se družite s prijateljima i obitelji. U subotu nipošto nemojte čmrljiti kod kuće, ističe astrolog. Izađite i povežite se s ljudima na bilo koji način.

Što je krivo i kako se može ispraviti?

Mjesec u nedjelju prelazi u znak Škorpiona, ulazeći u područje dubokih emocija. U inkonjunkciji je s Kironom u Ovnu, što donosi mogućnost povređivanja. Mjesec je u konjunkciji sa Suncem u Škorpionu, a opoziciji s Uranom u Biku.

"U nedjelju biste mogli biti emotivni ili imati osjećaj da ste u zamci u smislu fizičkih okolnosti", kaže astrolog. Osjećate li da ste zapeli u nekom području svog života te se zbog toga ne osjećate dobro, danas ćete postati svjesni toga – ali i sposobni razmotriti nekoliko načina nalaženja izlaska iz te situacije, i to iskorištavajući sustav.

U sustavu, naime, postoji nešto što vam je promaknulo, a na to imate pravo, savjetuje G. Scott. Razmislite koga već u ponedjeljak možete nazvati da vam pomogne. Najvažnija je stvar u nedjelju to što možete vidjeti alternative da pobjegnete iz situacije koja je za vas negativna; sagledajte opcije koje su vam na raspolaganju da poboljšate svoju svakodnevicu, ističe astrolog.

Izvor: gregoryscott.com

Želite li upoznati nekoga, sad je vrlo vjerojatno da ćete naći ono što tražite
Izvor: Youtube

Najnovije